Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Automodel HPI Blitz Flux RTR 2.4GHZ Waterproof RC

Nou

Un short course veritabil! Putere, rezistenta, performanta sunt cuvintele cheie.

Detalii

1 560,00 lei


Informații

Sasiu Supradimensionat
Modelul Blitz are un sasiu bazat pe sasiul de EFirestorm, lungit si intarit in punctele importante, pentru a oferi cel mai stabil si rezistent short course de pe piata.
Durabilitate Dovedita
HPI Blitz foloseste renumita tehnologie HPI si anume materiale de cea mai inalta calitate, materiale compozite tip HIGH-IMPACT foarte rezistente in cazul impacturilor, bari de protectie foarte rezistente si bascule supradimensionate. Hpi ca si brand a devenit recunoscut si apreciat de fani in toata lumea pentru calitatea produselor si rezistenta acestora.


Amortizoare de competitii de inalta calitate
Amortizoarele reglabile de competitii vin in dotarea acestui model si ofera actiune super fina si absorb orice denivelari. Prin constructia lor tip COILOVER,acestea pot fi reglate in cel mai scurt timp.


Tractiune maxima pe spate
Toe Block-urile instalate de fabrica de 3 Grade, ofera tractiune maxima direct din cutie, si fac schimbarea acestora foarte facila. De asemenea in kit sunt incluse gratuit inca cateva TOE BLOCK suplimentare cu diferite grade.
Inspiratie BAJA 5T

Barile de protectie unice, pivotante au fost adaptate de pe renumitul sasiu BAJA 5T si ofera absorbtie reala a impactelor.
Cauciucuri de curse Hot Bodies MEGABITE
Pentru a oferi modelului Blitz Flux toata tractiunea de care vei avea nevoie pe pista, a, instalat un set complet de cauciucuri de competitii Hot Bodies Megabite, montate pe insertii Hot Bodies si pe ultimele jante HB de competitii. Vei avea aderenta de top pe orice viraje si la orice curse de acum inainte

Electronica Waterproof
Acum echipat cu regulatorul Flux Reload V2.0 si cu un servo de directie SF-20W, impreuna cu o cutie de receptor complet izolata, nu vei avea griji cand vei ataca suprafetele umede sau conditiile meteo nefavorabile.


2.4 GHz RADIO SYSTEM
Controleaza noul model HPI BLITZ FLUX in siguranta si cu usurinta cu noul transmitator cu tehnologie 2.4GHZ.
Vei fi scutit de grija schimbarii cristalelor de frecventa, noul transmitator previne eventuale conflicte de frecventa. Daca masina va pierde semnalul radio sau puterea din baterii, un FAILSAFE electronic iti va salva masina si o va opri in siguranta.

BRUSHLESS MOTOR
Motorul HPI Flux Shot 4300kV Brushless Motor este acum standard pe modelul Hpi Blitz Flux RTR, deci poti sti ca va avea putere! Cu 4300kV (echivalent cu un motor de 9T brushed modified), noul Flux Shot este calea perfecta pentru a intra in lumea brushless pentru orice automodel scara 1/10.

HEX-uri de roti de 12mm de aluminiu
Hexurile 12mm vor tine rotile masinii in loc sigur in conditii extreme si previn desfacerea acestora. Hexurile de 12mm sunt dimensiunea standard folosita in industria Short Course,deci veti avea avantajul de a putea monta orice jante disponibile pe piata, aftermarket.

Hinge Pin-uri fara E-Clipsuri au fost adaugate pe acest model pt a face din mentenanta si service, o activitate mult mai rapida si mai placuta, de asemenea pastrand suspensia extrem de fina si de eficienta.

APROAPE INDESTRUCTIBIL
Construit pt a fi rezistent sunt cuvintele care definesc noul model HPI BLITZ. Peste tot pe unde il analizezi, piesele sunt construite sa reziste cerintelor la cursele de off-road. Cheia pentru durabilitate o constituie diferentialul si transmisia complet metalica pentru a rezista motoarelor puternice


Suport acumulator sigur
O singura intoarcere pe celalata parte a suportului de acumulator iti va permite sa folosesti orice tip de acumulatori NiMH/Ni-CD sau Li-Po si vei asigura bateria usor cu saibe de aluminiu.

Complet Rulmentat
Un set complet de rulmenti cu sigiliu de cauciuc sunt inclusi pentru o transmisie foarte lina a tractiunii.

SPECIFICATII:
Latime: 296mm
Ampatament: 329mm (ajustabil)
Lungime: 548mm
Inaltime: 184-200mm (ajustabil)
Ampatament: 329mm (ajustabil)


HPI face intrarea in lumea automodelismului foarte usoara. Noul HPI BLITZ este complet construit si pregatit de rulare direct din cutie. Totul este asamblat si reglat de catre profesionisti - diferentiale,suspensii,etc si sunt pregatite perfect chiar inainte sa deschizi ambalajul.

.

Pentru a rula acest automodel aveti nevoie de urmatoarele:
- baterii sau acumulatori pentru telecomanda normala 4 buc
- incarcator pentru pack-ul acumulator al automodelului

- pack acumulator pentru automodel - recomandat LIPO 2S sau 3S

Toate acestea se pot cumpara de la noi si se pot folosi la orice automodel cu motor electric.

Atentie: Acest produs nu este o jucarie, copii sub 14 ani trebuiesc supravegheati de catre parinti.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Automodel HPI Blitz Flux RTR 2.4GHZ Waterproof RC

Automodel HPI Blitz Flux RTR 2.4GHZ Waterproof RC

Un short course veritabil! Putere, rezistenta, performanta sunt cuvintele cheie.

Scrieţi o recenzie

Categorii produse