Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Nou Automodel Traxxas Craniac Măriţi imaginea

Automodel Traxxas Craniac RTR

36094-1

Nou

Automodel Traxxas Craniac (#36094-1) prin RCRacing.ro.

Detalii

1 120,00 lei


Informații

Automodel Traxxas Craniac

Este un meci în cușcă ce nu poate fi oprit. Doi competitori noi au fost dezlănțuiți pentru o luptă acerba pana la linia de sosire. Caroseria impunatoare creeaza senzatia ca automodelul are un comportament agresiv si plin de furie.

  Craniac este cea mai întunecată amenințare, si cu aspectul său parca venit din alta lume, genereaza teama concurentei. Indiferent de partea pe care o alegeți, bătălia care rezultă nu este nimic altceva decât distracția plăcută a camionului monstru pentru dvs.

       Traxxas a creat cele doua modele de Monster Truck, Skully si Craniac, care aduc o alta abordare in lumea modelismului si sunt construite pe platforma dovedita Traxxas Stampede.

Bazat pe cel mai bine vandut Stampede, Craniac se duce in primul rand in ring. Este un monster truck de înaltă performanță, cu robustețe legendară, care este gata să meargă competitii pentru distracția de automodelistilor.

Craniacul are un aspect înghețat de oase, trăsături inovatoare și, bineînțeles, un cuplu suficient pentru a mătura ceva în praf. Combinatia de putere, garda la sol inalta, suspensia ultra-dură si sistemul electronic rezistent la apă, Craniac își creeaza rapid drumul spre vârful podiumului.

Craniacul este un camion monstruos!"Ciocnirea" si condusul masinutelor nu au fost niciodata atat de distractive. Stilul unic al Craniac, capacitatea și durabilitatea lui Traxxas sunt de neegalat. Când vine vorba de viteză, motorul Titan cu 12-turn 550 modificat și transmisia în stil Magnum 272 ™ lansează Craniac la viteze de peste 30mph *. Ventilatorul integrat de răcire din motorul Titan 12T trage aerul prin motor, menținându-l răcit. Debitul de aer este direcționat prin canalele de răcire turnate în placa motorului. Un motor de rulare mai rece oferă viteze mai mari, durată mai lungă de execuție și durată mai lungă de viață a motorului.

Craniac beneficiază de stilul Traxxas, încorporând tehnologia avansată Revo® pentru a spori performanța. Transmisia Magnum 272 este pe deplin etanșată și este echipată cu rulmenți cu bile performante și precise și un ambreiaj avansat Revo®-Spec Torque-Control ™. Anvelopele Terra Groove asigură o tracțiune sigură, indiferent cât de extrem este terenul. Pneurile Terra Groove sunt montate pe roți satinate. Anvelopele adera foarte bine la orice tip de paviment(trotuar, pietris, pamant). Ori de câte ori se va întoarce următoarea voastra țintă, Craniac va fi gata.

    Radiocomanda foarte precisa TQ™ 2.4GHz are un design confortabil, nu are interferente si va fi o placere sa o folosesti impreuna cu prietenii. Cei de la Traxxas s-au gandit si la incepatori si au gasit solutia: butonul Training, care reduce puterea motorului la 50% si este mult mai usor de controlat. Daca esti experimentat atunci o poti folosi fara acest buton si vei folosi 100% din puterea motorului Titan® 12-Turn 550.

Pentru o încărcare rapidă, convenabilă, fără probleme, este inclus un încărcător rapid de 4 amperi pentru a maximiza timpul de funcționare și a minimiza timpul de descarcare. Încărcătorul NiMH inclus utilizează o priză de curent continuu de 12 volți pentru încărcare universală de mare putere. LED-ul strălucitor asigură starea de încărcare imediat ce bateria este conectată. Încărcătorul este optimizat pentru încărcarea acumulatorului dvs. NiMH de la Traxxas iD Power Cell. Circuitele de detectare se asigură că bateria primește o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde pentru a indica când este în curs de încărcare, apoi devine verde solid atunci când încărcarea este completă pentru o încărcare sigură, o performanță de top și o durată de funcționare maximă.

Acumulator inclus Traxxas Power Cell NiMH cu iD™ Power Cell™.

      Acumulatorii Traxxas sunt optimizati pentru transfer liber de putere si descarcare maxima, folosind doar celule PREMIUM cu rezistenta scazuta, cabluri siliconice 12AWG, mufe de cea mai inalta calitate.

  Traxxas si-a surprins utilizatorii cu lansarea sistemelor de etanșare exclusivă  E-Maxx, care a oferit posibilitatea de a conduce în cazul în care traseul este plin de  apă, noroi, zăpadă și alte condiții neprielnice, prin care nu ar fi fost posibil condusul.
      Acum, Traxxas Craniac este Ready-To-Race datorita tehnologiei impermeabile. Controlerul XL-5, și mini-receptorul sunt acum sigilate împotriva elementelor care vă impiedicau sa va distrati in zone mai putin accesibile.
      Traseele noroioase nu mai reprezintă o problemă pentru Craniac.

Setarea EZ-Set® cu un singur buton facilitează ajustarea sau modificarea profilurilor. Profilul Training Mode ™ patentat exclusiv de Traxxas reduce puterea totală la jumătate și lasă frânele la putere maximă. Este primul controler de acest gen care are un profil de putere de 50%. Modul de pregătire este conceput pentru tineri sau pentru soferii incepatori care doresc să exerseze înainte de a dezlănțui toată puterea  motorului Titan 12T. Acest lucru face ca Craniacul să fie perfect pentru aproape orice vârstă sau nivel de "soferie".

Vehiculul Traxxas R / C și bateria sunt echipate cu conector de mare viteză Traxxas iD *. Conectorul High-Current Traxxas iD permite de asemenea comunicația între încărcător și baterie. Aceasta înseamnă setări optime de încărcare specifice bateriei pentru o încărcare mai rapidă, mai sigură, mai completă și o durată de viață extinsă a bateriei. Conectorii de înaltă tensiune Traxxa iD vă permit să obțineți cea mai rapidă și cea mai sigură încărcare a bateriei, astfel încât să puteți elibera puterea maximă și timpul de funcționare pentru vehiculul vostru Traxxas.

Craniac vine complet echipat cu componente inovatoare, cum ar fi un șasiu compozit cu fibre, proiectat pentru o rigiditate excepțională și o garda la sol uriașa. Îndepărtarea bateriei este ușoară prin intermediul dispozitivului de blocare rapidă a bateriei.

      În plus, diferențial planetar instalat din fabrică nu trebuie niciodată ajustat! 

Dacă sunteți în căutarea unui camion de teren care să fie perfect pentru "ciocnirea" cu alti monstri sau pentru alte senzatii tari, nu mai căutați. Craniac este tot ce aveți nevoie.

 Caroseriile Traxxas ProGraphix® sunt cunoscute pentru aspectul lor uimitor și durabilitatea lunga și se găsesc exclusiv pe vehiculele Traxxas Ready-To-Race®.

Detalii tehnice automodel Traxxas Craniac (#36094-1)

 • Caroserie taiata si vopsita Craniac Monster Truck Body
 • Incarcator 4A cu detectie incarcare 12V DC
 • Acumulator Traxxas iD-Equipped 7-cell Power Cell NiMH
 • Radiocomanda TQ™ 2.4GHz
 • Electronica Waterproof
 • Motor Titan® 12-Turn 550
 • Viteza maxima 50 Km/h! ( cu modificari la motor, ESC, acumulator si pinioane)
 • ESC XL-5 Waterproof
 • Echipat cu conectori Traxxas' High-Current Connector (patentat)
 • Casetă receptor etansata și receptor TQ cu 3 canale
 • Ambreiaj Revo®-Spec Torque-Control™
 • Anvelope Terra Groove, montate pe roți de stil cu bile

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Automodel Traxxas Craniac RTR

Automodel Traxxas Craniac RTR

Automodel Traxxas Craniac (#36094-1) prin RCRacing.ro.

Scrieţi o recenzie

Categorii produse