Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Nou Automodel Traxxas Skully Măriţi imaginea

Automodel Traxxas Skully RTR

36064-1

Nou

Traxxas Skully prin RCracing.ro.

Detalii

1 120,00 lei


Informații

Traxxas Skully 

      Este un meci în cușcă care nu poate fi oprit. Doi competitori noi au fost dezlănțuiți pentru o luptă acerba pana la linia de sosire. Caroseria impunatoare creeaza senzatia ca automodelul are un comportament agresiv si plin de furie.

      Craniac este cea mai întunecată amenințare, si cu aspectul său parca venit din alta lume, genereaza teama concurentei. Indiferent de partea pe care o alegeți, bătălia care rezultă nu este nimic altceva decât distracția plăcută a camionului monstru pentru dvs.

       Traxxas a creat cele doua modele de Monster Truck, Skully si Craniac, care aduc o alta abordare in lumea modelismului si sunt construite pe platforma dovedita Traxxas Stampede.

Traxxas inca mai si alte surprize.

      Sasiul ultra durabil al Craniac ste construit din fibra compozita si este dezvoltat pentru a oferi o rigiditate exceptionala, suport median al acumulatorului si optimizarea greutatii pe sasiu. Te vei putea bucura la maxim comportamentul automodelului, indiferent ca alegi offroad sau onroad, datorita transmisiei cu 3 angrenaje, diferentialul metalic si amortizoarele umplute cu ulei siliconic.

      Craniac ia cursele in serios si elimina concurentii. Fiind dotat cu un motor puternic Titan 12-turn 550 si transmisie racing Magnum 272™ , modelul poate atinge viteze de pana la 50km/h. Ventilatorul incorporat in motorul Titan 12T mentine temperatura motorului scazuta, pentru a oferi putere sporita si perioade de joaca mai mari si de asemenea durabilitate sporita.

      Craniac este un model legendar, care se afla pe listele concurentilor in cursele de Monster Truck din SUA.

Acumulator inclus Traxxas Power Cell NiMH cu iD™ Power Cell™.

      Acumulatorii Traxxas sunt optimizati pentru transfer liber de putere si descarcare maxima, folosind doar celule PREMIUM cu rezistenta scazuta, cabluri siliconice 12AWG, mufe de cea mai inalta calitate.
      Modulele electronice ale automodelului sunt sigilate oferindu-le protectie impotriva apei.Regulatorul XL-5 si mini receptorul sunt  protejate si iti ofera oportunitatea de a accesa zone pe care candva le considerai inaccesibile.

      Craniac este 100% Ready-To-Race ® direct din cutie si dotat cu componente inovatoare si foarte complexe, cum este avansatul ambreiaj reglabil Revo-spec Torque-Control™.

      Skully se remarca printr-un cuplu masiv, gata să-si invinga rivalii.Puterea combinata cu o garda la sol, suspensia ultra-dură si electronica rezistenta la apa ii creeaza lui Skully un drum rapid spre partea de sus a podiumului.

Detalii tehnice Automodel Traxxas Skully (#36064-1)

  • Caroserie taiata si vopsita Skully Monster Truck Body
  • Incarcator 4A cu detectia incarcarii 12V DC
  • Acumulator Traxxas iD-Equipped 7-cell Power Cell NiMH
  • Radiocomanda TQ™ 2.4GHz
  • Electronica Waterproof
  • Motor Titan® 12-Turn 550
  • Viteza maxima 50 Km/h ( cu modificari motor, ESC, acumulator si pinioane)
  • ESC XL-5 Waterproof
  • Echipata cu conectori Traxxas' High-Current (patented)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Automodel Traxxas Skully RTR

Automodel Traxxas Skully RTR

Traxxas Skully prin RCracing.ro.

Scrieţi o recenzie

Categorii produse