Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD VXL RTR

58076-4

Nou

1 820,00 lei


Informații

      Traxxas Stability Management TSM® face posibilă experimentarea tuturor puterilor, vitezei și accelerației extreme care au fost proiectate în modelele Traxxas, făcând mult mai ușor de controlat vehiculul pe suprafețe alunecoase sau murdare, betonul neted și chiar gheața și zăpada.Activati-l și TSM trece la treaba sesizand direcția vehiculului și realizand corecții de direcție pentru a oferi accelerația maxima , fără derapaje sau pierderea controlului.

      TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a menține linia vehiculului, apoi regleaza accelerația, pentru viteze mult mai rapide de ieșire. Sistemul de frânare este îmbunătățit considerabil.

            Traxxas TSM oferă toate avantajele pe care le poate oferi o stabilizare electronică modernă, fără a vă deranja din condus si fara să creeze efecte secundare neașteptate care pot fi găsite pe alte sisteme, cum ar fi raza de rotație redusă drastic, asistența la frânare care se oprește, restricțiile accelerației și percepția de conducere total deconectată. Inginerii Traxxas au dezvoltat algoritmi de reglare care rulează pe componente electronice de precizie, pentru a crea un sistem care ruleaza în fundal, fără a limita accelerația.

      TSM poate fi reglat (sau dezactivat) pentru diferite suprafețe prin simpla ajustare a butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin reglarea cursorului în aplicația Traxxas Link.Rezultatul este condusul mai rapid, cu mai multă ușurință și mai multă distracție.

      Nu este nevoie să vă opriți ... sistemul de sunet este la fel de solid ca și Slash. Răsuciți comutatorul basculant de pe transmițătorul cu 3 canale, TQ de 2,4 GHz, pentru a pune utilajul în poziția neutră, generand starea de repaus a motorului motorul.Feedback-ul audio vă conectează cu camionul pentru o experiență de conducere cu totul nouă. Traxxas On-Board Audio este noua dimensiune interesantă în distracția radiomodelism!

      Traxxas Slash permite un upgrade de putere Velineon ™ fără perii (se vinde separat). Pur și simplu înșurubați-l și o baterie de 7 celule NiMH crește viteza la 40 + mph. Adăugați o baterie LiPo de 11,1 volți și aveți posibilitatea de a vă dubla viteza.

      Componentele transmisiei din oțel incluse, rulmenții cu bile și legăturile metalice de înaltă calitate sunt un set câștigător pentru tehnologia fără perii. Diferențialul planetar instala dîn fabrică are "duritatea Traxxas", realizat din oțel călit si nu are nevoie de reglaj! Perfect pentru o distracție de-a lungul întregii zile.

      Slash este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Noul Traxxas® TQi ™ vine cu un set complet de caracteristici de tuning și oferă confortul imbatabil al tehnologiei "fără canale, fără cristale" de 2,4 GHz - si acesta este doar începutul. Recunoașterea automată a modelului îți amintește imediat setările pentru până la 30 de modele compatibile cu Traxxas Link. Porniți și conduceți, nu este necesară numirea sau setarea "modelului de memorie". Porniți transmițătorul și modelul pe care doriți să-l conduceți, iar setările pentru acel model sunt sincronizate imediat!
      Noul transmițător TQi 2.4GHz este complet reglabil: punctele de direcție și accelerația pot fi reglate cu precizie, iar butonul Multifuncțional poate fi programat pentru a controla sensibilitatea la direcție (Expo), sensibilitatea la accelerație (Expo), procentajul de direcție (Dual Rate), procentajul de frânare (viteza duală) sau reducerea acceleratiei. Design-ul ergonomic al casetei TQi asigură confortul de conducere pe tot parcursul zilei, iar antena internă unică contribuie la aspectul său elegant și modern.

      Training Mode permite tuturor să se distreze. Doar apăsați un buton pentru a limita puterea maximă de accelerație la 50%. Acest lucru le permite tinerilor sau noilor șoferi să își dezvolte în siguranță aptitudinile de control înainte de a debloca puterea completă a motorului Titan 12T. Slash este perfect pentru șoferii de orice nivel de experiență. Modul de antrenament face ca transmițătorul să fie ușor de predat prietenilor dumneavoastra care nu au condus niciodată un camion cu comandă radio.

     Este atât de avansată incat nici macar nu are nevoie de o antena externa.TQi poate fi echipat cu un modul wireless Traxxas Link Wireless (# 6511) care transformă sistemul dvs. iPad® iPad®, iPad mini®, iPhone® sau iPod touch® într-un instrument de tuning puternic pentru modelul dvs. Traxxas. Afișajul plin de culoare combinat cu aplicația Traxxas Link ™, furnizeaza o interfață grafică intuitivă, de înaltă definiție, colorata, care optimizeaza sistemul radio pentru controlul total al vehiculului.

      Receptorul E-Revo este complet închis pentru protecție împotriva conditiilor meteo. Antena și conductorii servo sunt etansate și un O-ring albastru personalizat sigilează cutia receptorului pentru a proteja receptorul de apă. Receptorul poate fi scos pentru service, iar receptoarele după vânzare pot fi instalate fără a pierde proprietățile de etanșare ale cutiei.

      Pentru o încărcare rapidă, fără probleme, este inclus un încărcător rapid de 4 amperi pentru a maximiza timpul de funcționare și a minimiza timpul de descarcare. Încărcătorul NiMH inclus utilizează o priză de curent continuu de 12 volți pentru încărcare universală de mare putere. LED-ul strălucitor asigură starea de încărcare imediat ce bateria este conectată. Încărcătorul este optimizat pentru încărcarea acumulatorului NiMH de la Traxxas, iD Power Cell.

      Circuitele de detectare se asigură că bateria primește o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde pentru a indica când este în curs de încărcare, apoi devine verde solid atunci când încărcarea este completă pentru o încărcare sigură, o performanță de top și o durată de funcționare maximă.

Traxxas iDTM Power CellTM


      Acumulatorii sunt optimizati pentru transfer liber de putere si maxima descarcare, avand in componenta lor doar celule premium cu rezistenta scazuta, cabluri de calibru 12 cu manșon siliconic si conectori de înaltă calitate Traxxas. Încărcătoarele Traxxas iD (vândute separat) detectează automat bateriile cu acumulator echipate cu iD, optimizand automat setările de încărcare.

      Motorul fara perii Velineon 3500 este adaptat pentru a fi utilizat la scara 1/10 la Stampede, oferind un echilibru perfect între putere și eficiența. Tehnologia fără senzori funcționează prin circuitele sofisticate integrate in VXL-3s Electronic Speed Control pentru pornirea ușoară și controlul precis, fără a fi nevoie de senzori și cabluri suplimentare. Deoarece nu există perii sau comutatoare care să provoace frecare și uzură, Velineon fără perii este întotdeauna plin de vigoare, cursa dupa cursa.

Caracteristici Slash TSM:

  •    NOU! Traxxas Stability Management TSM®
  •    NOU! Șasiu Low-CG
  •    NOU! Sistemul audio Traxxas On-Board
  •    Tehnologie fără perii!
  •    Încărcător rapid de detectare a vârfului 4 amperi DC
  •    Bateria NiMH cu 7 celule de la Traxxas iD TM
  •    Sistem radio TQi de 2.4GHz cu 3 canale și receptor cu 5 canale
  •    Accesați Traxxas Link App cu modulul Wireless Link Traxxas (# 6511) (comercializat separat)
  •    Aparatura electronică rezistentă la umezeală pentru emoție
  •   Viteza maximă: 60 + mph!

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD VXL RTR

Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD VXL RTR

Scrieţi o recenzie

Categorii produse