Caută

Home

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Nou E-Revo Măriţi imaginea

Noul Traxxas E-Revo 2018

86086-4

Nou

Automodel E-Revo prin RCRacing.ro

Detalii

3 349,00 lei


Informații

 

    Nu există nici un alt camion monstru ca E-Revo . Este întruchiparea celui mai înalt nivel de creativitate în design și inginerie, care a lansat o gamă uimitoare de noi tehnologii, inovații noi și viteză neașteptată pentru performanța camionului de curse. Acum există o nouă generație de E-Revo . Acest nou E-Revo păstrează toate avantajele designului său original, premiant, dar îl fortifică cu forța brută și cu o atitudine intensă pentru a va oferi ceea ce este pur și simplu un monstru de ultimă generație. Pregătește-te pentru un nou nivel de putere și viteză.

      Puterea incredibila a lui E-Revo uneori vă poate rasturna. Sistemul exclusiv al lui Traxxas păstrează distracția cu o întrerupere minimă. Pur și simplu apăsați un buton de pe transmițător și, în cele mai multe cazuri, E-Revo se va întoarce pe roți în doar câteva secunde.

      Înarmat cu sistemul de transmisie fortificat, sistemul de propulsie VXL-6s al lui E-Revo ii poate oferi modelului o viteza de până la 70 de mph. Designul avansat și controlul microprocesor sofisticat îl fac cel mai puternic și mai fiabil sistem de putere VXL de înaltă tensiune. Traxxas Extreme Power este noul standard și E-Revo vine pregătit pentru orice provocare.

      Având inspirație de la fratele său mai mare, X-Maxx , sistemul de propulsie al lui E-Revo a evoluat pentru a rezista solicitarilor sistemului de propulsie VXL-6s. E-Revo iese din cutie gata de lupta, pregatit pentru orice traseu pe care ti l-ai putea imagina.

Eliberează monstrul din interior!!!

      Sasiul Revo este o abordare extrem de ingenioasa, care permite o performanta incredibila, care nu este posibila cu modelele traditionale.Sasiul absoarbe si disipa impacturi imense fara a se indoi. Componentele majore, cum ar fi bateriile, sunt amplasate cat mai jos si cat mai aproape de linia centrala penru a coborî centrul de greutate, pentru o manipulare superioara si echilibrata.Sasiul este construit astfel incat sa reziste la indoire, la socuri, si componentele interioare sa fie foarte bine protejate.

      Noile diferentiale detin pinioane mai rezistente, fiind construite dintr-un otel foarte dur. Diferentialele sunt sigilate si umplute cu ulei de foarte buna calitate.Arborii de iesire de 8mm sunt contruiti din otel calit si sunt dotati cu rulmenti supradimensionati.

      Traxxas Stability Management TSM® face posibilă experimentarea tuturor puterilor, vitezei și accelerației extreme care au fost proiectate în modelele Traxxas, făcând mult mai ușor de controlat vehiculul pe suprafețe alunecoase sau murdare, betonul neted și chiar gheața și zăpada.

      Activati-l și TSM trece la treaba sesizand direcția vehiculului și realizand corecții de direcție pentru a oferi accelerația maxima , fără derapaje sau pierderea controlului. TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a menține linia vehiculului, apoi regleaza accelerația, pentru viteze mult mai rapide de ieșire. Sistemul de frânare este îmbunătățit considerabil.

      Traxxas TSM oferă toate avantajele pe care le poate oferi o stabilizare electronică modernă, fără a vă deranja din condus si fara să creeze efecte secundare neașteptate care pot fi găsite pe alte sisteme, cum ar fi raza de rotație redusă drastic, asistența la frânare care se oprește, restricțiile accelerației și percepția de conducere total deconectată. Inginerii Traxxas au dezvoltat algoritmi de reglare care rulează pe componente electronice de precizie, pentru a crea un sistem care ruleaza în fundal, fără a limita accelerația.

      TSM poate fi reglat (sau dezactivat) pentru diferite suprafețe prin simpla ajustare a butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin reglarea cursorului în aplicația Traxxas Link.Rezultatul este condusul mai rapid, cu mai multă ușurință și mai multă distracție.

Control total.
      Modelele Traxxas merită cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Sistemul radio este, în definitiv, singura legătură dintre șofer și mașină. Trebuie să fie precis, confortabil, puternic și fiabil. Noul sistem radio Traxxas® TQi ™ vine cu un set complet de caracteristici de tuning; cu rază lungă de acțiune, cu semnal de 2,4 GHz, și fiabilitatea Traxxas dovedită pentru performanțele off-road.

      Este atât de avansată incat nici macar nu are nevoie de o antena externa.TQi poate fi echipat cu un modul wireless Traxxas Link Wireless (# 6511) care transformă sistemul dvs. iPad® iPad®, iPad mini®, iPhone® sau iPod touch® într-un instrument de tuning puternic pentru modelul dvs. Traxxas. Afișajul plin de culoare combinat cu aplicația Traxxas Link ™, furnizeaza o interfață grafică intuitivă, de înaltă definiție, colorata, care optimizeaza sistemul radio pentru controlul total al vehiculului.

  Amprenta la sol mai mare

      Latimea si ampatamentul mai mari, ii confera lui E-Revo o pizitie amenintatoare.Noul E-Revo dispune de o stabilitate imbunatatita oriunde, fie off-road, fie la viteza maxima.

     Receptorul E-Revo este complet închis pentru protecție împotriva conditiilor meteo. Antena și conductorii servo sunt etansate și un O-ring albastru personalizat sigilează cutia receptorului pentru a proteja receptorul de apă. Receptorul poate fi scos pentru service, iar receptoarele după vânzare pot fi instalate fără a pierde proprietățile de etanșare ale cutiei.

      E-Revo este echipat pentru o precizie excelentă a direcției cu servomotoare duale, impermeabile și cu cuplu mare.Servomotoarele twin sunt mai ușoare și mai compacte decât un singur servo mare și, împreună, oferă un răspuns de neegalat al direcției. Servomotorul se deplasează pe rulmenții cu bile pentru a menține răspunsul direcției foarte precis.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Noul Traxxas E-Revo 2018

Noul Traxxas E-Revo 2018

Automodel E-Revo prin RCRacing.ro

Scrieţi o recenzie

Categorii produse