Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Nou LaTrax Desert Prerunner Măriţi imaginea

LaTrax Desert Prerunner RTR

76064

Nou

LaTrax Desert Prerunner disponibil pe RCRacing.ro

Detalii

680,00 lei


Informații

    

      Prerunner oferă anvelope moi, montate pe jante roșii sau albastre, adaptate pentru condusul in conditii extreme. Modelul agresiv al benzii de rulare nu numai că arată dur, ci oferă o bună aderență pentru aproape orice tip de teren de la pietriș și murdărie până la pardoseală umedă sau uscată.

      Prerunner vine pe deplin pictat, tăiat și decalat pentru un aspect grozav chiar din cutie. Caroseria pregătita pentru curse este pictata cu o grafică uimitoare personalizată, cu culori de accent albastru sau roșu.

       ESC-ul este complet rezistent la apă pentru distracția R / C în toate condițiile. Acest ESC de înaltă performanță este dotat cu specificații impresionante pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate și asistență, inclusiv garanția Lifetime Electronics de la Traxxas.

       LaTrax Prerunner este dotat cu amortizoare fata/spate montate sub caroserie, pentru a oferi protectie și a absorbi impacturile.

      Prerunner include in pachet, un incarcator rapid cu detectia incarcarii maxime, de 2 amperi, pentru incarcari rapide si fara batai de cap. Incarcatorul foloseste mufa de 12v DC (nu are sursa incorporata) si poate fi conectat la priza de la masina dvs. Prerunner include in pachet si un acumulator NIMH 7.2v de 1200mah si inclusiv baterii alkaline pentru telecomanda. Nu mai aveti nevoie de nici un accesoriu suplimentar pentru functionare.

      Microreceptorul cu 3 canale LaTrax folosește o tehnologie de 2,4 GHz pentru raza lunga de actiune si maxima performanta. Sistemul radio găsește automat un canal deschis, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu conflictele radio cu prietenii sau cu schimbarea frecventelor. Receptorul este protejat complet de intemperii prin caseta etansa. Beneficiaza, de asemenea, de suport complet și garanția Lifetime Electronics de la Traxxas.

      Compartimentul pentru baterii facilitează îndepărtarea și instalarea pachetului de baterii de 7.2 V inclus. Păstrați baterii suplimentare încărcate la îndemână pentru ore intregi de condus.

      Sistemul de tracțiune integrală asigură o tracțiune maximă și un control maxim pe o gamă largă de suprafețe de rulare off-road. Cardanul din aluminiu, situat in centru, transmite puterea la diferențialele față/spate.

      Radiocomanda de 2.4 GHz inclusa are un mâner special conceput pentru confort și un control precis al direcției. Printre caracteristicile avansate se numără servomotorul, indicatorul de baterie scăzută și controlul electronic al volanului. Telecomanda oferă o direcție extrem de precisă, controlul accelerației și controlul frânării.

      Diferențialele robuste utilizează un design bine pus la punct, pentru a echilibra distribuirea energiei la roți pentru stabilitate și control. Angrenajele metalice proiectate cu precizie asigură o performanță robustă, eficientă și fiabilă.

      Suspensia complet independentă permite fiecărei roți să absoarbă impacturile fără a afecta celelalte roți sau să compromită echilibrul modelului. Fiecare roata rămâne ferm pe pozitie pentru o manipulare și control superioare.

      Amortizoarele hidraulice ale lui Prerunner, cu poziții variabile de montare, oferă o performanță și o manevrabilitate excelenta. Socurile sunt amortizate pentru performanțe deosebite pe suprafețe extrem de denivelate și aterizări controlate chiar si la salturi inalte.

Sistemul de direcție Bellcrank, combinat cu suspensia frontală complet independentă, optimizează direcția și precizia.

      Experimentați distractia 4WD pe tot parcursul anului, indiferent de fenomenele meteo ce pot aparea, cu ajutorul electronicii patentate de Prerunner! Apa, noroiul și zăpada nu vă vor încetini. Sistemul electronic de reglare a turației, cutia microreceptorului și servo-directia digitală sunt impermeabile pentru a menține acțiunea în condiții de umiditate care trimit alte camioane înapoi la bancul de lucru.

Caracteristici LaTrax Desert Prerunner:

  • Design inovator rezistent la apa
  • Garanția electronică Traxxas pe toată durata vieții
  • Programabil cu trei profile de utilizare(Mod Sport, Mod Race, Mod Training)
  • Senzor descarcare acumulator pentru baterii LiPo (Lithium Polymer)
  • Protecția la supraincalzire

Recenzii

Scrieţi o recenzie

LaTrax Desert Prerunner RTR

LaTrax Desert Prerunner RTR

LaTrax Desert Prerunner disponibil pe RCRacing.ro

Scrieţi o recenzie

Categorii produse