Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Preț redus! Monster Truck 1/5 Traxxas X-MAXX 8S 30V+ Măriţi imaginea

Monster Truck Traxxas X-MAXX TSM 8S 30V+

77086-4

Nou

Monster Truck 1/5 Traxxas X-MAXX 8S 30V+  prin RCRacing.ro

Detalii

4 960,00 lei

-495,00 lei


5 455,00 lei

Informații

      Puterea 4X4, dimensiunea unui mamut și inovația premiată fac din X-Maxx ultimul camion monstru. Cu 30 de volți de putere extremă de 8S, X-Maxx sfidează fizica, dezlănțuind accelerația și atingand viteze de 50 mph. Proiectat pentru a cuceri terenul extrem, X-Maxx este definiția pentru Traxxas Tough ™.

      La final, mărimea câștigă întotdeauna. X-Maxx trece peste obstacole și escaladeaza terenul extrem, care lasă camioane mai mici blocate. Pneurile înalte de 8 inchi, suspensia cu brațe lungi și garda la sol imensa,sunt principalele caracteristici pentru distracția monster truck.

      La Traxxas, prea multă putere nu este niciodată de ajuns! Durabilitatea noului VXL-8 este oferita de bateriile LiPo de 8S si peste 30 de volți. Motorul de mare viteză 1200XL Big Block ™ propulsează X-Maxx cu rapiditate uimitoare. Indiferent de ceea ce ai condus în trecut, nimic nu te va pregăti pentru X-Maxx.

      X-Maxx transmite puterea la roti prin intermediul componentelor dure de transmisie din oțel, sistemul revoluționar Cush Drive și cei mai puternici arbori de acționare construiti vreodată.

      Receptorul lui X-Maxx este complet închis pentru protecție împotriva conditiilor meteo. Antena și conductorii servo sunt etansate și un O-ring albastru personalizat sigilează cutia receptorului pentru a proteja receptorul de apă. Receptorul poate fi scos pentru service, iar receptoarele după vânzare pot fi instalate fără a pierde proprietățile de etanșare ale cutiei.

      Proiectarea modulara a sasiului permite pastrarea impreuna a motorului si a angranajului ca o singura unitate, pentru a elimina efectiv, flexibilitatea sasiului.In plus, designul ofera acces usor la componentele critice, facand posibile orice intretineri sau reparatii necesare.

      Cu ajutorul sistemului TQ™ 2.4GHz, nu ai nevoie de nimic altceva, decat sa pornesti si sa incepi sa conduci.Nu vei fi nevoit sa reglezi frecvente, sa schimbi canale, in concluzie, te vei putea concentra la maxi pe distractie.

      Radiocomanda este considerabil imbunatatita datorita unei antene atasate care nu poate fi deteriorata cu usurinta.

      Un nou Servo a fost creat pentru a furniza forta si cuplul necesar pentru a acorda directie X-Maxx un control de neegalat.Servodirectia, combinata cu geometria avansata a suspensiei, ofera lui X-Maxx o agilitate si un control pe care nu l-ai fi asteptat de la un camion atat de mare.

      X-Maxx este echipat cu perne moi de impact, situate in spatele barelor de protectie, pentru a amortiza socurile si loviturile, si pentru a-l face pe X-Maxx mai durabil si mai rezistent in situatii dificile.

      X-Maxx dispune de rulmenti exteriori complet etansati, pentru ca murdaria si apa sa nu reprezinte o problema.Minimizarea timpului dedicat curatarii sau intretinerii acestora, ofera mai mult timp pentru distractie cu X-Maxx.

      Traxxas Stability Management TSM® face posibilă experimentarea tuturor puterilor, vitezei și accelerației extreme care au fost proiectate în modelele Traxxas, făcând mult mai ușor de controlat vehiculul pe suprafețe alunecoase sau murdare, betonul neted și chiar gheața și zăpada.Activati-l și TSM trece la treaba sesizand direcția vehiculului și realizand corecții de direcție pentru a oferi accelerația maxima , fără derapaje sau pierderea controlului. TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a menține linia vehiculului, apoi regleaza accelerația, pentru viteze mult mai rapide de ieșire. Sistemul de frânare este îmbunătățit considerabil.

      Traxxas TSM oferă toate avantajele pe care le poate oferi o stabilizare electronică modernă, fără a vă deranja din condus si fara să creeze efecte secundare neașteptate care pot fi găsite pe alte sisteme, cum ar fi raza de rotație redusă drastic, asistența la frânare care se oprește, restricțiile accelerației și percepția de conducere total deconectată. Inginerii Traxxas au dezvoltat algoritmi de reglare care rulează pe componente electronice de precizie, pentru a crea un sistem care ruleaza în fundal, fără a limita accelerația.

      TSM poate fi reglat (sau dezactivat) pentru diferite suprafețe prin simpla ajustare a butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin reglarea cursorului în aplicația Traxxas Link.Rezultatul este condusul mai rapid, cu mai multă ușurință și mai multă distracție.

Caracteristici TSM:

 • TSM face vehiculele Traxxas mai ușor de condus, în special pe suprafețe libere
 • TSM face mai distractiv condusul, permițând șoferului să accelereze mai mult și conducând mai repede, cu un control mult mai mare
 • TSM ofeta stabilizare vehiculelor pe suprafețe aspre, deoarece efectul giroscopic al anvelopei din spate continuă să "vireze" atunci când vehiculul este în aer
 • TSM îmbunătățește considerabil performanța de frânare, împiedicând vehiculul să se rotească
 • TSM permite viteze mai rapide de virare
 • TSM nu limitează niciodată accelerația (sau distracția!)
 • TSM ruleaza în fundal
 • Asistența TSM este complet ajustabilă
 • TSM poate fi oprit sau reglat de la transmițătorul TQi
 • TSM este pe deplin compatibil cu Traxxas Link
 • TSM nu necesită setări sau instrucțiuni complicate.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Monster Truck Traxxas X-MAXX TSM 8S 30V+

Monster Truck Traxxas X-MAXX TSM 8S 30V+

Monster Truck 1/5 Traxxas X-MAXX 8S 30V+  prin RCRacing.ro

Scrieţi o recenzie

Categorii produse