Caută

Automodele Electrice Onroad

Producători

Produse noi

Nou Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT Măriţi imaginea

Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT TSM

83076-4

Nou

1 680,00 lei


Informații

   

      Șasiul complet nou 4-Tec 2.0 VXL oferă cea mai bună experiență de conducere la mare viteză. Șasiul de înaltă tehnologie păstrează greutatea poziționată cât mai jos posibil pentru o senzație clară și receptivă. Designul modular de interblocare permite o întreținere ușoară, oferind în același timp rigiditate fără precedent și toleranțe strânse. Controlul electronic al vitezei VXL-3, cu viteză redusă, alimentează motorul fără perii Velineon® pentru o accelerație și o viteză incredibilă de 70 + mph *. O suspensie bine reglată menține roțile lipite pe trotuar și Traxxas Stability Management® (TSM) oferă corecții rapide pentru a vă menține controlul.Traxxas 4-Tec 2.0 VXL oferă o plimbare de mare viteză cum nu ați mai experimentat niciodată.

   

Un sistem eficient de tractiune integrala acționează asupra rulmenților sigilați și asigură o accelerație și o sensibilitate maximă.

Prelungiți sau scurtați ampatamentul pentru a se potrivi perfect cu caroseria. Cu ușoare modificări, brațele suspensiei spate pot fi deplasate cu 3 mm în ambele direcții.

   Traxxas Stability Management TSM® face posibilă experimentarea tuturor puterilor, vitezei și accelerației extreme care au fost proiectate în modelele Traxxas, făcând mult mai ușor de controlat vehiculul pe suprafețe alunecoase sau murdare, betonul neted și chiar gheața și zăpada.Activati-l și TSM trece la treaba sesizand direcția vehiculului și realizand corecții de direcție pentru a oferi accelerația maxima , fără derapaje sau pierderea controlului. TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a menține linia vehiculului, apoi regleaza accelerația, pentru viteze mult mai rapide de ieșire. Sistemul de frânare este îmbunătățit considerabil.

      Traxxas TSM oferă toate avantajele pe care le poate oferi o stabilizare electronică modernă, fără a vă deranja din condus si fara să creeze efecte secundare neașteptate care pot fi găsite pe alte sisteme, cum ar fi raza de rotație redusă drastic, asistența la frânare care se oprește, restricțiile accelerației și percepția de conducere total deconectată. Inginerii Traxxas au dezvoltat algoritmi de reglare care rulează pe componente electronice de precizie, pentru a crea un sistem care ruleaza în fundal, fără a limita accelerația.

      TSM poate fi reglat (sau dezactivat) pentru diferite suprafețe prin simpla ajustare a butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin reglarea cursorului în aplicația Traxxas Link.Rezultatul este condusul mai rapid, cu mai multă ușurință și mai multă distracție.

Caracteristici TSM:

 • TSM face vehiculele Traxxas mai ușor de condus, în special pe suprafețe libere
 • TSM face mai distractiv condusul, permițând șoferului să accelereze mai mult și conducând mai repede, cu un control mult mai mare
 • TSM ofeta stabilizare vehiculelor pe suprafețe aspre, deoarece efectul giroscopic al anvelopei din spate continuă să "vireze" atunci când vehiculul este în aer
 • TSM îmbunătățește considerabil performanța de frânare, împiedicând vehiculul să se rotească
 • TSM permite viteze mai rapide de virare
 • TSM nu limitează niciodată accelerația (sau distracția!)
 • TSM ruleaza în fundal
 • Asistența TSM este complet ajustabilă
 • TSM poate fi oprit sau reglat de la transmițătorul TQi
 • TSM este pe deplin compatibil cu Traxxas Link
 • TSM nu necesită setări sau instrucțiuni complicate.

     Conectorii patentați Traxxas High-Current sunt concepuți pentru a tensiunile de curent înalt și pentru a maximiza canalizarea puterii la produsele electronice ale vehiculului. Conectorii de înaltă tensiune Traxxas vă permit să obțineți cea mai rapidă și cea mai sigură încărcare a bateriei, astfel încât să puteți elibera puterea maximă și timpul de funcționare pentru vehiculul dumneavoastra Traxxas.

Modelul 4-Tec 2.0 este dotat cu aceleași diferențiale etanșate, înclinate în față și în spate, ca și Slash 4X4 ultra-robust. Reglați performanța prin modificarea vâscozității fluidului din interior.

      4-Tec este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Noul Traxxas® TQi ™ vine cu un set complet de caracteristici de tuning și oferă confortul imbatabil al tehnologiei "fără canale, fără cristale" de 2,4 GHz - si acesta este doar începutul. Recunoașterea automată a modelului îți amintește imediat setările pentru până la 30 de modele compatibile cu Traxxas Link. Porniți și conduceți, nu este necesară numirea sau setarea "modelului de memorie". Porniți transmițătorul și modelul pe care doriți să-l conduceți, iar setările pentru acel model sunt sincronizate imediat!
      Noul transmițător TQi 2.4GHz este complet reglabil: punctele de direcție și accelerația pot fi reglate cu precizie, iar butonul Multifuncțional poate fi programat pentru a controla sensibilitatea la direcție (Expo), sensibilitatea la accelerație (Expo), procentajul de direcție (Dual Rate), procentajul de frânare (viteza duală) sau reducerea acceleratiei. Design-ul ergonomic al casetei TQi asigură confortul de conducere pe tot parcursul zilei, iar antena internă unică contribuie la aspectul său elegant și modern.

      Training Mode permite tuturor să se distreze. Doar apăsați un buton pentru a limita puterea maximă de accelerație la 50%. Acest lucru le permite tinerilor sau noilor șoferi să își dezvolte în siguranță aptitudinile de control înainte de a debloca puterea completă a motorului Titan 12T. Slash este perfect pentru șoferii de orice nivel de experiență. Modul de antrenament face ca transmițătorul să fie ușor de predat prietenilor dumneavoastra care nu au condus niciodată un camion cu comandă radio.

      Senzorii de direcție (# 2075) utilizează garniturile inelului O pentru a menține distracția atunci când lucrurile se udă. Servomotoarele twin sunt mai ușoare și mai compacte decât un singur servo mare și, împreună, oferă un răspuns de neegalat al direcției. Servomotorul se deplasează pe rulmenții cu bile pentru a menține răspunsul direcției foarte precis.

      Rulmenții de etanșare oferă cea mai bună rezistenta la frecare și protecție maximă în medii cu praf. Acestea sunt folosite în toate locațiile expuse ale camionului și practic nu necesita întreținere.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT TSM

Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT TSM

Scrieţi o recenzie

Categorii produse