Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Traxxas Bigfoot Monster Truck RTR

36084-1

Nou

Automodel Traxxas Bigfoot In magazinul RCRacing.ro.

Detalii

1 095,00 lei


Informații

Automodelul Traxxas Bigfoot

      Acesta este cel care a început totul și a creat entuziasmul și pasiunea pentru camioanele masive de monster truckr pe care le cunoaștem astăzi. BIGFOOT® este un adevărat rege al monster truck-ului. Traxxas a captat puterea și spiritul BIGFOOT în această nouă copie fidela pe deplin licențiată, care vă permite să  vă "ciocniti" cu adversarii oricând și oriunde! BIGFOOT iese din cutie complet asamblată, impermeabilă și Ready-To-Race®.

      Cu un aspect agresiv, inspirat de curse, BIGFOOT invinge orice obstacole intalnite peste tot în calea sa. Cu toate acestea, nu este doar aspectul.Noul BIGFOOT dispune de manevrabilitatea necesara pentru a fi eficace pe orice tip de teren.Versiunea de 1/10 a titanului de monster truck este construită la nivelul de  performanța și tenacitate oferit de monster truck-ul Stampede 2WD. Traxxas iti ofera o noua experienta monster truck: ediția BIGFOOT Stampede.

      Cu ajutorul sistemului TQ™ 2.4GHz, nu ai nevoie de nimic altceva, decat sa pornesti si sa incepi sa conduci.Nu vei fi nevoit sa reglezi frecvente, sa schimbi canale, in concluzie, te vei putea concentra la maxi pe distractie.

      Radiocomanda este considerabil imbunatatita datorita unei antene atasate care nu poate fi deteriorata cu usurinta.

Acumulator inclus Traxxas Power Cell NiMH cu iD™ Power Cell™.

      Acumulatorii Traxxas sunt optimizati pentru transfer liber de putere si descarcare maxima, folosind doar celule PREMIUM cu rezistenta scazuta, cabluri siliconice 12AWG, mufe de cea mai inalta calitate.
      Modulele electronice ale automodelului sunt sigilate oferindu-le protectie impotriva apei.Regulatorul XL-5 si mini receptorul sunt  protejate si iti ofera oportunitatea de a accesa zone pe care candva le considerai inaccesibile.

      Pentru o încărcare rapidă, fără probleme, este inclus un încărcător rapid de 4 amperi pentru a maximiza timpul de funcționare și a minimiza timpul de descarcare. Încărcătorul NiMH inclus utilizează o priză de curent continuu de 12 volți pentru încărcare universală de mare putere. LED-ul strălucitor asigură starea de încărcare imediat ce bateria este conectată. Încărcătorul este optimizat pentru încărcarea acumulatorului NiMH de la Traxxas, iD Power Cell.

      Circuitele de detectare se asigură că bateria primește o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde pentru a indica când este în curs de încărcare, apoi devine verde solid atunci când încărcarea este completă pentru o încărcare sigură, o performanță de to și o durată de funcționare maximă.

      Traxxas si-a surprins utilizatorii cu lansarea sistemelor de etanșare exclusivă  E-Maxx, care a oferit posibilitatea de a conduce în cazul în care traseul este plin de  apă, noroi, zăpadă și alte condiții neprielnice, prin care nu ar fi fost posibil condusul.
      Acum, Traxxas BIGFOOT este Ready-To-Race datorita tehnologiei impermeabile. Controlerul XL-5, și mini-receptorul sunt acum sigilate împotriva elementelor care vă impiedicau sa va distrati in zone mai putin accesibile.
      Traseele noroioase nu mai reprezintă o problemă pentru BIGFOOT.

      BIGFOOT vine complet echipat cu componente inovatoare, cum ar fi un șasiu compozit cu fibre, proiectat pentru o rigiditate excepțională și o garda la sol uriașa. Îndepărtarea bateriei este ușoară prin intermediul dispozitivului de blocare rapidă a bateriei.

      În plus, diferențial planetar instalat din fabrică nu trebuie niciodată ajustat! 

      Scoateti BIGFOOT din cutie, încărcați bateria și distrati-va! Dacă sunteți în căutarea unui camion de teren care să fie perfect pentru "ciocnirea" cu alti monstri sau pentru alte senzatii tari, nu mai căutați. BIGFOOT este tot ce aveți nevoie.


     BIGFOOT nu renunță. Înălțimea garzii la sol și suspensia ultra-rezistentă fac ca BIGFOOT să se simtă aproape indestructibil. Motorul Titan12, modificat, si transmisia construita pentru curse oferă o lovitură de knock-out in competitii.

Transmisia Magnum 272™, amortizoarele umplute cu ulei siliconic si diferentialul complet metalic, vor oferi un comportament perfect al masinii pe offroad sau onroad.

BIGFOOT este echipat cu un motor puternic Titan 12T 550, mofificat pentru rotatie, cupluri mari si pentru orice alta distractie pe patru roti.

    

 

      Armătura de dimensiuni superioare a lui Titan (cu 30% mai mare față de armăturile cu dimensiuni de 540 mm) este echipată cu 12 fire de cupru pur, pentru cuplu mare și capabilități sporite de manipulare a puterii. Ventilatorul integrat de răcire scade temperaturile de funcționare pentru perioade lungi de funcționare. Titanul 12T necesită foarte puțină întreținere și asigură un cuplu constant și viteze mari de la rulare până la fugă, fără a se estompa.

    

       Tehnologia Revo este utilizată pentru a gestiona creșterea puterii de la motorul Titan 12T. Ambreiajul pentru pedala de control al cuplului utilizează material special de fricțiune semi-metalică și plăci de presiune din aliaj de aluminiu, pentru a disipa căldura și pentru a asigura un control sporit al tracțiunii. Materialul de frictiune semi-metalic rămâne stabil chiar si la temperaturi extreme pentru a asigura o functionare optima, cursa dupa cursa. Cutia de viteze poate fi inlaturata și înlocuită fără a modifica ajustarea papucilor.

      Nici un alt camion nu poseda stilul Bigfoot, capacitatea și reputația pentru durabilitate. Este un favorit dovedit, cu o formulă pentru distracție, pe care nimic altceva nu îl poate atinge. BIGFOOT este perfect pentru aproape orice vârstă sau nivelul de exparienta.

    

      Circuitul electronic de control al vitezei, XL-5, poate fi programat să funcționeze la accelerația maximă de 50% (Training Mode ™), oferind șoferilor noi șansa de a-și încerca abilitățile înainte de a dezlănțui intreaga putere a monster truck-ului.

 

Caracteristici Traxxas Bigfoot Monster Truck:

 • Caroserie licentiatra BIGFOOT, disponibila in nuante de albastru sau argintiu
 • Viteza maxima de pana la 30mph
 • Motorul Titan® 12-Turn 550
 • Modulul electronic de control al vitezei XL-5
 • Acumulator Traxxas iD-echipat cu 7 celule de celule NiMH
 • Încărcător rapid de 4 amperi
 • Sistemul radio TQ ™ 2.4GHz
 • Amortizoare hidraulice
 • Anvelope monster truck autentice
 • Garda la sol foarte mare pentru a trece peste obstacole
 • Aparatele electronice impermeabile pentru condusul în apă, noroi și zăpadă!

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Traxxas Bigfoot Monster Truck RTR

Traxxas Bigfoot Monster Truck RTR

Automodel Traxxas Bigfoot In magazinul RCRacing.ro.

Scrieţi o recenzie

Categorii produse