Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Traxxas Ford F 150 Raptor 2017 TSM incorporat

58094-1

Nou

Traxxas Ford F 150 Raptor 2017 TSM incorporat prin RCRacing.ro

Detalii

1 440,00 lei


Informații

      Noua replică Ford Raptor de la Traxxas vă oferă off-road cu un nou nivel de realism la scară. Caroseria Raptor eleganta este dotata cu un grătar din nylon și bara de protecție pentru a capta cu adevărat profunzimea și detaliile designului original al lui Ford. Gurile de ventilație integrate și oglinzile laterale completează aspectul. Caroseria grea este foarte robusta pentru toate aventurile tale off-road.

      Cu ajutorul sistemului TQ™ 2.4GHz, nu ai nevoie de nimic altceva, decat sa pornesti si sa incepi sa conduci.Nu vei fi nevoit sa reglezi frecvente, sa schimbi canale, in concluzie, te vei putea concentra la maxi pe distractie.

      Radiocomanda este considerabil imbunatatita datorita unei antene atasate care nu poate fi deteriorata cu usurinta.

      Pentru o încărcare rapidă, fără probleme, este inclus un încărcător rapid de 4 amperi pentru a maximiza timpul de funcționare și a minimiza timpul de descarcare. Încărcătorul NiMH inclus utilizează o priză de curent continuu de 12 volți pentru încărcare universală de mare putere. LED-ul strălucitor asigură starea de încărcare imediat ce bateria este conectată. Încărcătorul este optimizat pentru încărcarea acumulatorului NiMH de la Traxxas, iD Power Cell.

      Circuitele de detectare se asigură că bateria primește o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde pentru a indica când este în curs de încărcare, apoi devine verde solid atunci când încărcarea este completă pentru o încărcare sigură, o performanță de top și o durată de funcționare maximă.

      Ford F 150 Raptor contine un acumulator Traxxas iDTM Power CellTM
Acumulatorii sunt optimizati pentru transfer liber de putere si maxima descarcare, avand in componenta lor doar celule premium cu rezistenta scazuta, cabluri de calibru 12 cu manșon siliconic si conectori de înaltă calitate Traxxas.

      Încărcătoarele Traxxas iD (vândute separat) detectează automat bateriile cu acumulator echipate cu iD, optimizand automat setările de încărcare.

      Traxxas Slash permite un upgrade de putere Velineon ™ fără perii (se vinde separat). Pur și simplu înșurubați-l și o baterie de 7 celule NiMH crește viteza la 40 + mph. Adăugați o baterie LiPo de 11,1 volți și aveți posibilitatea de a vă dubla viteza.

      Componentele transmisiei din oțel incluse, rulmenții cu bile și legăturile metalice de înaltă calitate sunt un set câștigător pentru tehnologia fără perii. Diferențialul planetar instala dîn fabrică are "duritatea Traxxas", realizat din oțel călit si nu are nevoie de reglaj! Perfect pentru o distracție de-a lungul întregii zile.

      Transmisia Magnum 272 a lui Slash este construita din metal.Puterea este livrată roților din spate prin arbori de transmisie telescopici durabili pentru eficiență și articulare maxime.

       Ambreiajul rezistent Torque-Control și transmisia metalica Magnum sunt pregătite pentru a face față oricărui upgrade de putere, inclusiv puterea extremă a lui Velineon Brushless Power System.

       Tehnologia Revo este utilizată pentru a gestiona creșterea puterii de la motorul Titan 12T. Ambreiajul pentru pedala de control al cuplului utilizează material special de fricțiune semi-metalică și plăci de presiune din aliaj de aluminiu, pentru a disipa căldura și pentru a asigura un control sporit al tracțiunii.

       Materialul de frictiune semi-metalic rămâne stabil chiar si la temperaturi extreme pentru a asigura o functionare optima, cursa dupa cursa. Cutia de viteze poate fi inlaturata și înlocuită fără a modifica ajustarea papucilor.

      Motorul modificat Titan 12T 550 este proiectat pentru o putere incredibilă cu funcționare fără întreținere și o performanță de lungă durată. Ventilatorul de răcire integrat al motorului Titan 12T 550 trage aerul rece prin motor pentru a menține temperaturile scazute.

      Debitul de aer este direcționat prin tunelurile de aerisire turnate în placa motorului. Un motor cu racire inseamna viteze mai mari, durată de funcționare mai lungă și durată mai lungă de viață a motorului.Trei profiluri de utilizare, detecția bateriei descarcate, protecția la supraincalzire, conectori placați cu aur și rezistență extrem de scăzută, sunt caracteristicile inovatoare ale sistemului ESC.

      Senzorii de direcție (# 2075) utilizează garniturile inelului O pentru a menține distracția atunci când lucrurile se udă.

    Conectorii patentați Traxxas High-Current sunt concepuți pentru a tensiunile de curent înalt și pentru a maximiza canalizarea puterii la produsele electronice ale vehiculului. Conectorii de înaltă tensiune Traxxas vă permit să obțineți cea mai rapidă și cea mai sigură încărcare a bateriei, astfel încât să puteți elibera puterea maximă și timpul de funcționare pentru vehiculul dumneavoastra Traxxas.

      Pachetul contine:

Traxxas Ford Raptor F 150 Nou
Caroserie prevopsita ProGraphix
Telecomanda TQi in 2.4 GHz
Acumulatori 7 celule NiMh
Incarcator
Pentru a rula, automodelul necesita 4 baterii AA folosite la Radiocomanda.Recenzii

Nota 
2017-07-18

buna ziua!

Ce autonomie are bateria?

  Scrieți-vă propria părere !

  Scrieţi o recenzie

  Traxxas Ford F 150 Raptor 2017 TSM incorporat

  Traxxas Ford F 150 Raptor 2017 TSM incorporat

  Traxxas Ford F 150 Raptor 2017 TSM incorporat prin RCRacing.ro

  Scrieţi o recenzie

  Categorii produse