Producători

Produse vizualizate

Traxxas E-Revo 1/16 Brushless Măriţi imaginea

Traxxas E-Revo 1/16 Brushless VXL

71076-3

Nou

1 870,00 lei


Informații

Automodelul electric offroad Traxxas E-Revo 1/16 Brushless - Waterproof acum in Romania prin magazinul de modelism www.rcracing.ro60 km/h direct din cutie...90 km/h cu al doilea acumulator montat optional
Radiocomanda TQ 2.4GHz
Putere Velineon Brushless Power cu noul ESC VXL-3m
Motor ultra puternic 380 motor
Ready-To-Race cu acumulatorii NIMH inclusi in pachet

O noua categorie de distractie OFFROAD!

Traxxas ridica stacheta in performanta si inovatie. E-Revo 1/16 este la doar o jumatate dintr-o masina scara 1/10 insa performantele nu sunt de trecut cu vederea. Viteze de pana la 100km/h vor impresiona si pe cel mai avansat modelist.Inovatie Traxxas dovedita

Nici un detaliu nu a fost omis in misiunea companiei de a aduce pe piata un model 1/16 ultra rezistent,durabil si foarte distractiv. E Revo VXL 1/16 este construit dupa modelul Revo 1/8 si vine dotat cu inovatoarea suspensie introdusa pe piata de acest model.Viteza incredibila !!!


Multe mini modele sunt rapide pentru scara din care fac parte. Dar acest lucru nu se aplica si la E-Revo. Acesta este incredibil de rapid. Cu viteze de peste 50 km/h cu acumulatorul NIMH inclus in pachet si cu adaugarea unuia suplimentar, acest model atinge viteze de peste 90 km/h.Toata electronica este waterproof si a fost imbunatatita pentru anul 2013 pentru a face fata cerintelor celui mai impatimit modelist.

Cu noul sistem de radiocomanda TQ 2.4GHz radio system, nu veti mai avea grija de interferente. Telecomanda foarte ergonomica este confortabila pentru distractie pe toata ziua.


Electronica Waterproof pentru distractie maxima

Caracteristici rapide 1/16 E-REVO VXL (#71074)

Tehnologie Revo a suspensiei, pentru manevrabilitate sporita
Transmisie permanenta 4WD
Velineon 380 brushless motor
Electronica Waterproof
Ambreaj Torque-control
Diferentiale izolate
Cauciucuri realiste all terrain
Mufe conectoare Traxxas High-Current
Rulmenti cu garnitura de cauciuc

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Traxxas E-Revo 1/16 Brushless VXL

Traxxas E-Revo 1/16 Brushless VXL

Scrieţi o recenzie

Categorii produse