Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Traxxas Rustler VXL brushless 2.4 GHZ TSM RTR

37076-3

Nou

1 840,00 lei


Informații

Traxxas Rustler VXL

      Sistemul Traxxas Stability Management și Velineon®, combinate cu tehnologia fără perii, au făcut Rustler VXL numărul 1 in vanzarea automodelelor electrice. Noul sistem Velineon Brushless Power System lansează Rustler VXL la noi înălțimi cu un potențial de viteză care depășește 70 km / h, in timp ce Traxxas Stability Management vă menține controlul total.Velineon este optimizat pentru a furniza efectiv puterea de topire a pneurilor.

      Cel mai bun lucru este că a fost construit fără perii in stilul Traxxas: foarte rapid și ușor de utilizat. Nu există nici o programare dificilă de găsit sau un vocabular nou de învățat. Doar conectați-l și funcționează.      TSM ajută la asigurarea unei accelerații agresive pe suprafețe alunecoase, fără derapaj sau pierderea controlului. De asemenea, este posibilă o virare rapidă și un control la mare viteză, deoarece TSM efectuează corecții în fundal pentru dumneavoastra, fără a vă strica distracția si fara a crea efecte secundare neașteptate.

      Totul este impermeabil cum te-ai aștepta.

      Motorul Velineon 3500 Brushless este adaptat cu precizie pentru a p;une in miscare automodelul Rustler, oferind un echilibru perfect intre putere și eficiență brutală. Designul fără senzori funcționează cu circuitele sofisticate din ESC-ul automodelului, pentru pornirea ușoară și controlul precis, fără a fi nevoie de senzori și cabluri suplimentare. Deoarece nu există perii sau comutatoare care să provoace frecare și uzură, tahnologia Velineon fără perii este întotdeauna eficienta, cursa dupa cursa.

      Sistemul Velineon Brushless Power se presupune ca se bucura de avantajele puterii fără perii de clasă mondială. Componentele sistemului funcționează împreună ca un pachet optimizat, proiectat de la început pentru a furniza cele mai bune performanțe, viteză și timp de funcționare.

      Cu Rustler VXL, alegerea bateriei determină viteza și nivelul de rxperienta. Velineon acceptă cea mai largă gamă de tipuri de baterii, inclusiv pachete de 3 celule Lithium Polymer(pachete 3S LiPo). Aceste pachete pompează peste 11 de volți de putere pentru intensitate, pentru viteze de peste 70 km / h!Modulul de detectare a starii de incarcare a bateriei, aflat in ESC-ul automodelului VXL-3™, vă ajută să vă mențineți bateriile LiPo într-o stare excelentă.

      Rustler VXL este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Noua Traxxas® TQi ™ vine cu un set complet de caracteristici de tuning și oferă confortul imbatabil al tehnologiei "fără canale, fără cristale" de 2,4 GHz - dar acesta este doar începutul. Recunoașterea automată a modelului îți amintește imediat setările pentru până la 30 de modele compatibile cu Traxxas Link. Porniți și conduceți, nu este necesară numirea sau setarea "modelului de memorie".

      Porniți transmițătorul și modelul pe care doriți să îl conduceți, iar setările pentru acel model sunt formate imediat! Noul transmițător TQi 2.4GHz este complet reglabil: punctele de direcție și accelerația pot fi reglate cu precizie, iar butonul Multifuncțional poate fi programat pentru a controla sensibilitatea la direcție, sensibilitatea la accelerație , procentajul de virare, procentajul de frânare  sau tăierea acceleratiei.

      Design-ul ergonomic al casetei TQi asigură confortul de conducere pe tot parcursul zilei, iar antena internă unică contribuie la aspectul său elegant și modern.

      Modul Training Mode permite tuturor să intre în acțiune. Doar apăsați un buton pentru a limita puterea maximă de accelerație la 50%. Acest lucru le permite tinerilor sau noilor șoferi să-și dezvolte aptitudinile de control înainte de a debloca puterea maximă asupra motorului Velineon. Modul de Training Mode face posibila predarea transmitatorului prietenilor dumneavoastra care nu au condus niciodată un automodel cu comandă radio.

      Noua caracteristica a TQi devine portabila. TQi poate fi echipat cu un modul wireless Traxxas Link (# 6511, vândut separat) care transformă Android, iPad® iPhone® sau iPod touch® (comercializat separat) într-un instrument de tuning puternic pentru modelul dumneavoastra Traxxas.

      Afișajul plin de culori,combinata cu aplicația gratuită Traxxas Link ™, ofera o interfață grafică intuitivă, de înaltă definiție, plină de culori, care optimizeaza  sistemului radio pentru un control deplin al vehiculului. Aplicația Traxxas Link este disponibilă în Google Play și în App Store.

      Traxxas si-a surprins utilizatorii cu lansarea sistemelor de etanșare exclusivă  E-Maxx, care a oferit posibilitatea de a conduce în cazul în care traseul este plin de  apă, noroi, zăpadă și alte condiții neprielnice, prin care nu ar fi fost posibil condusul.
      Acum, Traxxas Rustler VXL este Ready-To-Race, datorita tehnologiei impermeabile.Modulul de control al  VXL-3, servomotorul cu cuplu mare și mini-receptorul sunt sigilate împotriva elementelor care vă impiedicau sa va distrati in zone mai putin accesibile.
      Traseele noroioase nu mai reprezintă o problemă pentru Rustler VXL

      Pentru o încărcare rapidă, convenabilă, fără probleme, este inclus un încărcător rapid de 4 amperi pentru a maximiza timpul de funcționare și a minimiza timpul de descarcare. Încărcătorul NiMH inclus utilizează o priză de curent continuu de 12 volți pentru încărcare universală de mare putere. LED-ul strălucitor asigură starea de încărcare imediat ce bateria este conectată. Încărcătorul este optimizat pentru încărcarea acumulatorului dumneavoastra Traxxas Power Cell NiMH.

      Rustler VXL include o baterie originală,  de 8.4 volti si 3 amperi, Traxxas Power Cell NiMH.Acumulatorii Traxxas sunt optimizati pentru transfer liber de putere si descarcare maxima, folosind doar celule PREMIUM cu rezistenta scazuta, cabluri siliconice 12AWG, mufe de cea mai inalta calitate.

      Modulul ESC(electronic speed control) înainte / înapoi al Velineon VXL-3   simplifică tehnologia fără perii, cu o operare ușoară, care vă oferă tot controlul de care aveți nevoie pentru a vă distra maxim. Alegeți rapid din cele 3 profiluri de acționare în același mod ca și celelalte comenzi electronice de viteză ale lui Traxxas (cum ar fi XL-5).

      Profilurile includ: Sport, Race și Training Mode (brevetat). Training Mode ™ limitează puterea de accelerație la 50%, permițând tinerilor sau noilor șoferi să-și dezvolte aptitudinile de control înainte de a dezlănțui capacitatea maximă de accelerație a sistemului Velineon. Performanța Rustler VXL poate fi adaptată pentru șoferii de orice vârstă și experiență.

      Traxxas susține Rustler VXL și toate produsele sale cu un suport de top. Un personal de reprezentanți calificați va sta la dispozitie pentru a vă răspunde la întrebări prin telefon, pe site sau prin e-mail. Suportul pentru piese de neegalat permite ca Rustler VXL să fie întreținut cu piese și suport de la mii de dealeri amatori din întreaga lume. Investiția dumneavoastra este, de asemenea, protejată de garanția Traxxas Lifetime Electronics.

Caracteristici Traxxas Rustler VXL:

 • Traxxas Stability Management®
 • Traxxas 4amp DC Peak Detectarea încărcătorului rapid
 • Bateria NiMH cu 7 celule de la Traxxas cu iDTM
 • Sistemul radiocomanda TQi de 2,4 GHz
 • Aparatura electronică rezistentă la apa
 • Viteză maximă: 70 + mph!
 • Echipat cu conectori Traxxas rezistenti la curent foarte puternic .
 • Caroserie vopsita cu grafice speciale
 • Include pinion optional cu 28 dinti.
 • Baterie 8.4V inclusa
 • Electronica rezistenta la apa face automodelul sa merga excelent in orice mediu - in apa, noroi sau zapada.


Recenzii

Scrieţi o recenzie

Traxxas Rustler VXL brushless 2.4 GHZ TSM RTR

Traxxas Rustler VXL brushless 2.4 GHZ TSM RTR

Scrieţi o recenzie

Categorii produse