Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Traxxas Slash 1/10 4WD, RTR, Brushless, cu motor Velineon 3500, ESC VXL-3s, TSM, OBA, TQi de 2,4 GHz

68086-24

Nou

Traxxas Slash a definit segmentul de camioane Short Course când a fost introdus și a stabilit standardul pentru durabilitate, performanță și tehnologie. Inginerii Traxxas au extins performanța Slash 4X4, adăugând chiar mai multe tehnologii de ultimă oră la puterea sa brutală fără perii.On Board Audio adaugă un realism uimitor cu sunetul și furia unui camion de 900 de cai putere Traxxas.

Detalii

2 520,00 lei


Informații

     Traxxas Slash a definit segmentul de camioane Short Course când a fost introdus și a stabilit standardul pentru durabilitate, performanță și tehnologie. Inginerii Traxxas au extins performanța Slash 4X4, adăugând chiar mai multe tehnologii de ultimă oră la puterea sa brutală fără perii. Traxxas Stability Management® combină cu șasiul Low-CG pentru a face Slash 4X4 incredibil de agil și ușor de controlat. On Board Audio adaugă un realism uimitor cu sunetul și furia unui camion de 900 de cai putere Traxxas. Cu doar o singură mașină, veți vedea de ce Traxxas Slash 4X4 ridică performanța Short Course la un nivel cu totul nou.

     Accelerați și Sistemul audio de la bord prinde viata, proiectând sunetele reale ale unui motor Pro 4X4 de monster truck, de 900 + cai putere. Pregătiți-vă să experimentați vibratia fiecărui piston, simțiți schimbarea vitezelor sub efectul accelerației și ascultati sunetul rotatiilor motorului.

      Nu este nevoie să vă opriți ... sistemul de sunet este la fel de solid ca și Slash. Răsuciți comutatorul basculant de pe transmițătorul cu 3 canale, TQ de 2,4 GHz, pentru a pune utilajul în poziția neutră, generand starea de repaus a motorului motorul.Feedback-ul audio vă conectează cu camionul pentru o experiență de conducere cu totul nouă. Traxxas On-Board Audio este noua dimensiune interesantă în distracția radiomodelism!

     Traxxas Stability Management TSM® face posibilă experimentarea tuturor puterilor, vitezei și accelerației extreme care au fost proiectate în modelele Traxxas, făcând mult mai ușor de controlat vehiculul pe suprafețe alunecoase sau murdare, betonul neted și chiar gheața și zăpada.Activati-l și TSM trece la treaba sesizand direcția vehiculului și realizand corecții de direcție pentru a oferi accelerația maxima , fără derapaje sau pierderea controlului. TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a menține linia vehiculului, apoi regleaza accelerația, pentru viteze mult mai rapide de ieșire. Sistemul de frânare este îmbunătățit considerabil.

      Traxxas TSM oferă toate avantajele pe care le poate oferi o stabilizare electronică modernă, fără a vă deranja din condus si fara să creeze efecte secundare neașteptate care pot fi găsite pe alte sisteme, cum ar fi raza de rotație redusă drastic, asistența la frânare care se oprește, restricțiile accelerației și percepția de conducere total deconectată. Inginerii Traxxas au dezvoltat algoritmi de reglare care rulează pe componente electronice de precizie, pentru a crea un sistem care ruleaza în fundal, fără a limita accelerația.

      TSM poate fi reglat (sau dezactivat) pentru diferite suprafețe prin simpla ajustare a butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin reglarea cursorului în aplicația Traxxas Link.Rezultatul este condusul mai rapid, cu mai multă ușurință și mai multă distracție.

      Sasiul lui Slash are un ampatament de 13.2 ", oferind în același timp o gardă la sol de 3.5 inci. Șasiul include găuri de scurgere și un suport pentru baterii.

      Suportul pentru ESC-ul optional este montat tot pe sasiu, făcând ușor upgrade-ul la puterea extremă a sistemului Velineon Brushless.

      Slash este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Noul Traxxas® TQi ™ vine cu un set complet de caracteristici de tuning și oferă confortul imbatabil al tehnologiei "fără canale, fără cristale" de 2,4 GHz - si acesta este doar începutul. Recunoașterea automată a modelului îți amintește imediat setările pentru până la 30 de modele compatibile cu Traxxas Link. Porniți și conduceți, nu este necesară numirea sau setarea "modelului de memorie". Porniți transmițătorul și modelul pe care doriți să-l conduceți, iar setările pentru acel model sunt sincronizate imediat!
      Noul transmițător TQi 2.4GHz este complet reglabil: punctele de direcție și accelerația pot fi reglate cu precizie, iar butonul Multifuncțional poate fi programat pentru a controla sensibilitatea la direcție (Expo), sensibilitatea la accelerație (Expo), procentajul de direcție (Dual Rate), procentajul de frânare (viteza duală) sau reducerea acceleratiei. Design-ul ergonomic al casetei TQi asigură confortul de conducere pe tot parcursul zilei, iar antena internă unică contribuie la aspectul său elegant și modern.

      Training Mode permite tuturor să se distreze. Doar apăsați un buton pentru a limita puterea maximă de accelerație la 50%. Acest lucru le permite tinerilor sau noilor șoferi să își dezvolte în siguranță aptitudinile de control înainte de a debloca puterea completă a motorului Titan 12T. Slash este perfect pentru șoferii de orice nivel de experiență. Modul de antrenament face ca transmițătorul să fie ușor de predat prietenilor dumneavoastra care nu au condus niciodată un camion cu comandă radio.

      Conectorii patentați Traxxas High-Current sunt concepuți pentru a tensiunile de curent înalt și pentru a maximiza canalizarea puterii la produsele electronice ale vehiculului. Conectorii de înaltă tensiune Traxxas vă permit să obțineți cea mai rapidă și cea mai sigură încărcare a bateriei, astfel încât să puteți elibera puterea maximă și timpul de funcționare pentru vehiculul dumneavoastra Traxxas.

      Rulmenții de etanșare oferă cea mai bună rezistenta la frecare și protecție maximă în medii cu praf. Acestea sunt folosite în toate locațiile expuse ale camionului și practic nu necesita întreținere.

      Controlerul electronic al vitezei înainte / înapoi, Velineon VXL-3s, vă oferă tot controlul de care aveți nevoie pentru o distracție maximă. Puteti selecta unul dintre cele 3 profiluri de acționare în același mod ca și celelalte comenzi electronice de viteză ale lui Traxxas (cum ar fi XL-5).


      Profilurile de care beneficiaza Slash 4x4 sunt: Sport, cursă și modul de antrenament (brevetat).
Modul de antrenament ofera acces la puterea de accelerație pana la maxim 50%, permițând noilor automodelisti să-și dezvolte aptitudinile de control înainte de a putea folosi capacitatea maximă de accelerație a sistemului Velineon.

     Motorul fara perii Velineon 3500 este adaptat pentru a fi utilizat la scara 1/10 la Stampede, oferind un echilibru perfect între putere și eficiența. Tehnologia fără senzori funcționează prin circuitele sofisticate integrate in VXL-3s Electronic Speed Control pentru pornirea ușoară și controlul precis, fără a fi nevoie de senzori și cabluri suplimentare. Deoarece nu există perii sau comutatoare care să provoace frecare și uzură, Velineon fără perii este întotdeauna plin de vigoare, cursa dupa cursa.

      Senzorii de direcție (# 2075) utilizează garniturile inelului O pentru a menține distracția atunci când lucrurile se udă. Servomotoarele twin sunt mai ușoare și mai compacte decât un singur servo mare și, împreună, oferă un răspuns de neegalat al direcției. Servomotorul se deplasează pe rulmenții cu bile pentru a menține răspunsul direcției foarte precis.

      Un alt design al ambreiajului patentat de Slash 4X4, utilizează materialul de fricțiune special semi-metalic și plăcile de presiune din aliaj de aluminiu pentru a disipa căldura și pentru a asigura un control consistent al tracțiunii. Ambreiajul este ușor reglat fără demontare sau scoatere, iar designul unic cu 3 piese este dovedit a fi robust în cele mai puternice vehicule electrice și nitro ale lui Traxxas. Este componenta perfecta pentru puterea fără perii Velineon și 4WD, oferind un uimitor control al tracțiunii.

      Acest fir super-flexibil, cu rezistență scăzută, acționează ca o serie de țevi uriașe, care circulă în interiorul și în afara moulului ESC. Conectorul patentat Traxxas, combinat cu cablul Maxx este o soluție mai bună pentru a extrage toată energia pe care bateria o ofera.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Traxxas Slash 1/10 4WD, RTR, Brushless, cu motor Velineon 3500, ESC VXL-3s, TSM, OBA, TQi de 2,4 GHz

Traxxas Slash 1/10 4WD, RTR, Brushless, cu motor Velineon 3500, ESC VXL-3s, TSM, OBA, TQi de 2,4 GHz

Traxxas Slash a definit segmentul de camioane Short Course când a fost introdus și a stabilit standardul pentru durabilitate, performanță și tehnologie. Inginerii Traxxas au extins performanța Slash 4X4, adăugând chiar mai multe tehnologii de ultimă oră la puterea sa brutală fără perii.On Board Audio adaugă un realism uimitor cu sunetul și furia unui camion de 900 de cai putere Traxxas.

Scrieţi o recenzie

Categorii produse