Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

Preț redus! Traxxas Summit Măriţi imaginea

Traxxas Summit

56076-4

Nou

Automodelul electric offroad Traxxas Summit acum in Romania prin www.rcracing.ro

Detalii

2 765,00 lei

-430,00 lei


3 195,00 lei

Informații

Automodelul electric offroad Traxxas Summit acum in Romania prin www.rcracing.ro


     Când traseul devine dur, poți conta pe Summit pentru o tractare. Traxxas Summit oferă o versatilitate, durabilitate și capacitate off-road mai mare decât orice alt monster truck 4X4. Inginerii noștri au dotat Summit-ul cu inovații de înaltă tehnologie, cum ar fi transmisia High/Low, cu transmițător, și diferențiale față/spate controlate de la distanță.

      Summit-ul generează un cuplu masiv de la motorul gigantic 775 Titan®, în timp ce robustul ExoCage ™ păstrează summit-ul în siguranță pe traseu. Acestea sunt doar câteva dintre armele din arsenalul off-road ale lui Summit.

      Când conduceți un Summit, nici un flux nu este prea mare, nici o pistă nu este prea dură și nici un deal nu este de neparcurs.     Una dintre cele mai inovative produse de la traxxas , Summit prezinta diferentiale autoblocante din telecomanda , precum si selectarea transmisiei High - Low in functie de teren, totul din telecomanda!

      Doar Summit ™ vă oferă posibilitatea de a bloca diferențialele și trecerea transmisiei de la treapta inferioară la cea superioara. Nu trebuie să întrerupeți acțiunea pentru a schimba angrenajele sau să instalați elemente de blocare. Comutati transmisia pe "treapta HIGH", cu un raport de 25: 1, pentru a avea parte de condus cu viteza mai mare.

       Când terenul devine accidentat, fixați-o pe "treapa LOW", pentru un raport de 70: 1 și un cuplu si o putere de tractiune incredibila. Pentru cea mai bună tracțiune de escaladare, actionati comutatorul T-Lock pentru a bloca diferențialul față. Aveți nevoie de mai multă aderență? Activați difuzia T-Lock posterioară pentru a beneficia de tractiune integrala.
       Summit poate fi un rock crawler si un monster truck in aceeasi masina, prezinta un set de 10 leduri , cauciucuri cu beadlocuri cu protectie laterala.
Masina este 100% waterproof , toata electronica poate fi scufundata in apa fara sa apara vreo problema.

Sistem de iluminat cu 10 LED-uri
      Nu este nevoie sa te intorci acasa cand vine seara. Summit este deja dotat cu sistem integrat de iluminare LED. 4 Leduri ultra luminoase albe sunt incadrate in partea frontala, timp in care 6 LED-uri rosii iti arata unde este Summit-ul.

      Led-urile sunt integrate in barele de protectie, pentru durabilitate si protectie, iar firele sunt mascate pentru a nu putea fi agatate si deteriorate.


      Summit primește puterea de la cel mai mare motor al oricărui monster truck electric, Titan® 775. Acest motor masiv este echipat cu o armătură ventilata, pentru off-road nonstop și un invelis suplimentar de oțel în jurul carcasei pentru facilitand crearea uniu câmp magnetic puternic, realizand un cuplu mai mare, cu care orice traseu poate fi abordat si invins.  

       Proiectat de Traxxas, EVX-2 dispune de trei profile de acționare, protecție la supraincalzire, detecție baterie descarcata pentru pachetele de acumulatori LiPo și conectori patentați pentru inalta înaltă tensiune Traxxas.

      Controlul accelerației este realizat de un ESC, tip EVX-2 ™, un modul puternic care poate suporta până la 16,8 volți, pentru a-i oferi lui Summit un cuplu deosebit. Și dacă traseul este umed, noros sau chiar acoperit de zăpadă, nu este o problemă. Aparatele electronice impermeabile lasă Summit-ul să funcționeze fără griji în condiții care "scot din cursa" alte camioane monstru.

Suspensia dedicata utilizarii indelungate, E-Revo, oferă lui Summit mai multă stabilitate și articulare decât oricarui alt monster truck, în timp ce suspensiile independente și anvelopele Canyon AT, permit efectuarea unor viraje stranse, mentinand o garda la sol de care alte automodele nu beneficiaza.

Placa antiderapantă centrală protejează și întărește. Componentele critice ale transmisie sunt protejate asigurand lui Summit o durată lungă de viață.Este prevazut cu un capac care oferă acces pentru întreținere.Scutul subțire alunecă peste pietre și alte obstacole pentru a vă menține in cursa atunci când alte camioane abandoneaza.

Pneurile de off-road și treapta de viteza LOW reprezinta o combinație carenecesita cuplu de direcție ridicat, iar Summit compenseaza cu un sistem dual-servo. Fiecare servo este evaluat pentru 125 oz.-in. de cuplu, oferind Summit un total de 250 oz.-in. de răsucire a anvelopei pentru a menține manevrabilitatea, indiferent cât de dure sunt condițiile.

Summit este noul camion dotat protectie pentru elementele electronice. Această inovație exclusivă Traxxas permite oportunitatea de a vă distra în apă, noroi, zăpadă și alte condiții umede care îi împiedică pe alții să-și continue cursa. Carcasa electronică brevetată permite instalarea propriului sistem radio fără a pierde proprietățile etanșe la apă.

 • Diferențiale de blocare fata/spate dela distanță cu transmițător (în curs de brevetare)
 • Transmisie HIGH/LOW
 • Motor Titan® 775
 • Transmițător TQi 2,4 GHz cu 4 canale și micro-receptor
 • Jante Geode ™ și anvelopele Canyon AT ™
 • Caroserie ExoCage ™
 • Sistem de iluminare cu 10 LED-uri
 • Suspensie dedicata pentru călătorii lungi
 • SASIU- fibra/compozit, modelat 3D
 • TRANSMISIE- tractiune integrala

Dimensiuni:

 • Lungime: 563mm
 • Latime: 472mm
 • Inaltime: 260mm
 • Greutate: 4960g
 • Ampatament: 377mmRecenzii

Scrieţi o recenzie

Traxxas Summit

Traxxas Summit

Automodelul electric offroad Traxxas Summit acum in Romania prin www.rcracing.ro

Scrieţi o recenzie

Categorii produse