Caută

Automodele Electrice Offroad

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck

76054-1

Nou

LaTrax Teton Off-Road Waterproof este automodelul potrivit pentru cei cu spirit de aventura.

Detalii

670,00 lei


Informații

     Oricand, oriunde, in orice conditii meteo, Latrax Teton 1/18 ofera distractie maxima si versatilitate. Echipat cu tractiune integrala, automodelul face fata cu usurinta la orice tip de teren, cauciucurile mari si aderente permitandu-i sa abordeze pietre mari si curbe stranse. Suspensiile de cursa lunga cu ulei siliconic il ajuta atat la catarare cat si la aterizarea in urma unei sarituri mari. Puterea ii este asigurata de cardanul de aluminiu, rulmentii metalici si pinioanele din diferential. Telecomanda electronica, motorul, acceleratia, viteza ofera distractia scontata in pilotarea prin noroi, apa sau zapada.

      LaTrax Teton vine la pachet gata montata, cu telecomanda de 2.4GHz, acumulatori 7.2V NiMH cu 6 celule si incarcator, pregatita de pilotat imediat.

      Microreceptorul cu 3 canale LaTrax folosește o tehnologie de 2,4 GHz pentru raza lunga de actiune si maxima performanta. Sistemul radio găsește automat un canal deschis, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu conflictele radio cu prietenii sau cu schimbarea frecventelor. Receptorul este protejat complet de intemperii prin caseta etansa. Beneficiaza, de asemenea, de suport complet și garanția Lifetime Electronics de la Traxxas.

      Compartimentul pentru baterii facilitează îndepărtarea și instalarea pachetului de baterii de 7.2 V inclus. Păstrați baterii suplimentare încărcate la îndemână pentru ore intregi de condus.

      Prerunner include in pachet, un incarcator rapid cu detectia incarcarii maxime, de 2 amperi, pentru incarcari rapide si fara batai de cap. Incarcatorul foloseste mufa de 12v DC (nu are sursa incorporata) si poate fi conectat la priza de la masina dvs. Prerunner include in pachet si un acumulator NIMH 7.2v de 1200mah si inclusiv baterii alkaline pentru telecomanda. Nu mai aveti nevoie de nici un accesoriu suplimentar pentru functionare.

      Sistemul de tracțiune integrală asigură o tracțiune maximă și un control maxim pe o gamă largă de suprafețe de rulare off-road. Cardanul din aluminiu, situat in centru, transmite puterea la diferențialele față/spate.

      Suspensia complet independentă permite fiecărei roți să absoarbă impacturile fără a afecta celelalte roți sau să compromită echilibrul modelului. Fiecare roata rămâne ferm pe pozitie pentru o manipulare și control superioare.

      Amortizoarele hidraulice ale lui Prerunner, cu poziții variabile de montare, oferă o performanță și o manevrabilitate excelenta. Socurile sunt amortizate pentru performanțe deosebite pe suprafețe extrem de denivelate și aterizări controlate chiar si la salturi inalte.

      Radiocomanda de 2.4 GHz inclusa are un mâner special conceput pentru confort și un control precis al direcției. Printre caracteristicile avansate se numără servomotorul, indicatorul de baterie scăzută și controlul electronic al volanului. Telecomanda oferă o direcție extrem de precisă, controlul accelerației și controlul frânării.

      Diferențialele robuste utilizează un design bine pus la punct, pentru a echilibra distribuirea energiei la roți pentru stabilitate și control. Angrenajele metalice proiectate cu precizie asigură o performanță robustă, eficientă și fiabilă.

       ESC-ul este complet rezistent la apă pentru distracția R / C în toate condițiile. Acest ESC de înaltă performanță este dotat cu specificații impresionante pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate și asistență, inclusiv garanția Lifetime Electronics de la Traxxas.

  • Rezistent la apă
  • Susținut de Garanția electronică pe toată durata viețiide la Traxxas
  • Programabil cu trei profile de utilizare:

            Mod Sport - înainte / frână / înapoi
            Mod Race - înainte / frână
            Mod Training - 50% înainte / frână / 50% inapoi

  • Setarea butonului EZ-Set®
  • LED multicolor
  • Detectare încorporată în două trepte de joasă tensiune pentru baterii LiPo (litiu polimer)
  • Protecția împotriva opririi termice
  • Funcționare netedă, cu frecvență înaltă

Recenzii

Scrieţi o recenzie

LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck

LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck

LaTrax Teton Off-Road Waterproof este automodelul potrivit pentru cei cu spirit de aventura.

Scrieţi o recenzie

Categorii produse