Caută

Automodele Electrice Offroad Traxxas Romania

Producători

Produse vizualizate

Produse noi

E-Revo 1/10 Monster Truck 4WD Brushless, , RTR, cu sistem TSM, TQi de 2,4GHz, MXL-6s Power System, caroserie ProGraphix

56086-4

Nou

Această configurație include un motor de 2200kV alimentat de o baterie 6S LiPo (25,2 volți max), ceea ce conferă E-Maxx capacitatea de a depăși 105 km/h cu un cuplu și o accelerație rapidă. Controlerul MXL-6s are un ventilator de răcire și o construcție solidă, cu conectori de dimensiuni mari, de 6,5 mm, pentru a elimina "supraincălzirea".

Detalii

3 998,00 lei


Informații

      Fiind deja punctul de referință pentru camioanele monstru, șasiul unic Low-CG al lui Traxxas E-Revo oferă o manevrabilitate superioară și agilitate de rulare. Suspensia sa de pionierat ofera o articulatie extrema si o actiune progresiva nemasurata pe care alte camioane monstru o pot doar visa.  

      Această configurație include un motor de 2200kV alimentat de o baterie 6S LiPo (25,2 volți max), ceea ce conferă E-Maxx capacitatea de a depăși 105 km/h cu un cuplu și o accelerație rapidă. Controlerul MXL-6s are un ventilator de răcire și o construcție solidă, cu conectori de dimensiuni mari, de 6,5 mm, pentru a elimina "supraincălzirea", iar motorul utilizează un arbore de rotor de 5 mm pentru o durabilitate sporită. Totul este impermeabil pentru a vă distra în condiții de umiditate.

      E-Revo este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Noul Traxxas® TQi ™ vine cu un set complet de caracteristici de tuning și oferă confortul imbatabil al tehnologiei "fără canale, fără cristale" de 2,4 GHz - și acesta este doar începutul. Recunoașterea automată a modelului îți amintește imediat setările pentru până la 30 de modele compatibile cu Traxxas Link. Porniți și conduceți, nu este necesară numirea sau setarea "modelului de memorie". Porniți transmițătorul și modelul pe care doriți să-l conduceți, iar setările pentru acel model sunt sincronizate imediat!
    

      Noul transmițător TQi 2.4GHz este complet reglabil: punctele de direcție și accelerația pot fi reglate cu precizie, iar butonul Multifuncțional poate fi programat pentru a controla sensibilitatea la direcție (Expo), sensibilitatea la accelerație (Expo), procentajul de direcție (Dual Rate), procentajul de frânare (viteza duală) sau reducerea accelerației. Design-ul ergonomic al casetei TQi asigură confortul de conducere pe tot parcursul zilei, iar antena internă unică contribuie la aspectul său elegant și modern.

      Traxxas Stability Management TSM® face posibilă experimentarea tuturor puterilor, vitezei și accelerației extreme care au fost proiectate în modelele Traxxas, făcând mult mai ușor de controlat vehiculul pe suprafețe alunecoase sau murdare, betonul neted și chiar gheața și zăpada.

      Activati-l și TSM trece la treaba sesizând direcția vehiculului și realizând corecții de direcție pentru a oferi accelerația maximă, fără derapaje sau pierderea controlului. TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a menține linia vehiculului, apoi regleaza accelerația, pentru viteze mult mai rapide de ieșire. Sistemul de frânare este îmbunătățit considerabil.

      Traxxas TSM oferă toate avantajele pe care le poate oferi o stabilizare electronică modernă, fără a vă deranja din condus și fără să creeze efecte secundare neașteptate care pot fi găsite pe alte sisteme, cum ar fi raza de rotație redusă drastic, asistența la frânare care se oprește, restricțiile accelerației și percepția de conducere total deconectată. Inginerii Traxxas au dezvoltat algoritmi de reglare care rulează pe componente electronice de precizie, pentru a crea un sistem care rulează în fundal, fără a limita accelerația.

      TSM poate fi reglat (sau dezactivat) pentru diferite suprafețe prin simpla ajustare a butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin reglarea cursorului în aplicația Traxxas Link.Rezultatul este condusul mai rapid, cu mai multă ușurință și mai multă distracție.

Caracteristici TSM:

 • TSM face vehiculele Traxxas mai ușor de condus, în special pe suprafețe libere
 • TSM face mai distractiv condusul, permițând șoferului să accelereze mai mult și conducând mai repede, cu un control mult mai mare
 • TSM oferă stabilizarea vehiculelor pe suprafețe aspre, deoarece efectul giroscopic al anvelopei din spate continuă să "vireze" atunci când vehiculul este în aer
 • TSM îmbunătățește considerabil performanța de frânare, împiedicând vehiculul să se rotească
 • TSM permite viteze mai rapide de virare
 • TSM nu limitează niciodată accelerația (sau distracția!)
 • TSM ruleaza în fundal
 • Asistența TSM este complet ajustabilă
 • TSM poate fi oprit sau reglat de la transmițătorul TQi
 • TSM este pe deplin compatibil cu Traxxas Link
 • TSM nu necesită setări sau instrucțiuni complicate.

      E-Revo Brushless Edition este echipat pentru o precizie excelentă a direcției cu servomotoare duale, impermeabile și cu cuplu mare. Servomotoarele twin sunt mai ușoare și mai compacte decât un singur servo mare și, împreună, oferă un răspuns de neegalat al direcției. Servomotorul se deplasează pe rulmenții cu bile pentru a menține răspunsul direcției foarte precis.

      Receptorul lui E-Revo este complet închis pentru protecție împotriva conditiilor meteo. Antena și conductorii servo sunt etansate și un O-ring albastru personalizat sigilează cutia receptorului pentru a proteja receptorul de apă. Receptorul poate fi scos pentru service, iar receptoarele după vânzare pot fi instalate fără a pierde proprietățile de etanșare ale cutiei.

      Rulmenții de etanșare oferă cea mai bună rezistenta la frecare și protecție maximă în medii cu praf. Acestea sunt folosite în toate locațiile expuse ale camionului și practic nu necesită întreținere.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

E-Revo 1/10 Monster Truck 4WD Brushless, , RTR, cu sistem TSM, TQi de 2,4GHz, MXL-6s Power System, caroserie ProGraphix

E-Revo 1/10 Monster Truck 4WD Brushless, , RTR, cu sistem TSM, TQi de 2,4GHz, MXL-6s Power System, caroserie ProGraphix

Această configurație include un motor de 2200kV alimentat de o baterie 6S LiPo (25,2 volți max), ceea ce conferă E-Maxx capacitatea de a depăși 105 km/h cu un cuplu și o accelerație rapidă. Controlerul MXL-6s are un ventilator de răcire și o construcție solidă, cu conectori de dimensiuni mari, de 6,5 mm, pentru a elimina "supraincălzirea".

Scrieţi o recenzie

Categorii produse