Categorii

Producători

Echipa RcRacing ofera service profesional pentru automodelul tau.

RcRacing dispune de atelier dotat cu echipamente performante, scule ,personal calificat , cat si experienta acumulata in 25 de ani de competitii din Romania cat si in strainatate. Avem un departament de servicii complete pentru toate tipurile de RC: automodele,navomodele, camioane , avioane, elicoptere si drone.

 RcRacing ofera o gama variata de servicii complete de service si mentenanta pentru automodelul tau, indiferent de brand :

Rodaj motoare (nitro/benzina) , reparatii / inlocuire piese , ajustari, constructii kit-uri (automodele, navomodele, aeromodele), reconditionari motoare termice, pregatirea automodelelor, navomodelelor pentru competitii, decupari si vopsire caroserii, setari si geometrie roti.

Pregatire automodel competitii (Geometrie roti + suspensii, diferentiale, reglaje sasiu, setari electronica , sfaturi)150 ron
 Vopsit caroserie(vopsea inclusa)80-120 ron
Rodaj automodel nitro/benzina100 ron
Montaj/Schimb piese automodel40 RON/ora*
Reglaj motor benzina/nitro  50 ron
Pregatire/revizie  integrala automodel nitro140 ron
Reparatii electronice (ex , variatoare, receptoare, telecomenzi , echiopament pentru drone etc) 

50 ron*


* Tarifele nu includ preţul consumabilelor folosite sau ale pieselor care urmează sa fie schimbate la automodele. Acestea se achită la pretul din magazin in urma predării automodelului.

Pregateste-ti automodelul pentru concursuri, apeleaza cu incredere la serviciile noastre!


Categorii produse