Automodele Electrice Offroad Traxxas Romania

Producători

Produse vizualizate

Traxxas Maxx 1/10 4s Brushless, TSM, TQi de 2,4 GHz, Self Righting , 96km/h

89076-4

Nou

Traxxas Maxx 1/10 4s Brushless, TSM, TQi 2,4 GHz, Self Righting, Top Speed 96km/h.

Detalii

3 065,00 lei


Informații

      Traxxas X-Maxx a schimbat pentru totdeauna aspectul camioanelor monstru RC. Noul său design radical, dimensiunea masivă, puterea brutală și puterea de neegalat au transformat X-Maxx în camion de legenda. Nu există nimic altceva de genul ... până acum. Faceți cunoștință cu noul Traxxas Maxx 1/10. Maxx imbina în mod special elementele inovatoare ale designului X-Maxx într-o fiară mai ușoară, mai compactă și mai feroce, care este gata să ia viteză și rezistență la noi niveluri de intensitate extremă. Sa inceapa distractia!

      Traxxas Maxx a inspirat designul rezistent al șasiului compozit, cu suporturi de amortizare integrate și sistem de fixare robust al bateriei. Sasiurile cu absorbție de energie și suporturile de protecție a barelor de protecție se combină cu pachetele de blocare pentru a forma un suport de bază pentru suspensia grea. Maxx pune un accent deosebit pe inginerie ... distracție pentru toată ziua! Este construit pentru a strabate drumul pe care doriți să îl conduceți, mergeți acolo unde doriți să mergeți, pentru ore in sir de acțiune RC rapid și interesant.

      Maxx folosește un suport pentru motor cu lungime completă pentru a sprijini complet motorul 540XL. Sistemul inovator de fixare stabilește cu exactitate pozitia pinilor, astfel încât să vă puteți concentra pe conducere și distracție și nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru reglarea pozitiei motorului.

      Servoul lui Maxx are aceeași dimensiune cu servodirecția folosită pe gigantul X-Maxx. Cu un cuplu de 285 oz, are putere în rezervă pentru un răspuns rapid și o autoritate incredibilă de direcție.

      Protectia la intemperii pentru  modelele noastre nu a fost niciodată o problema pentu Traxxas. Inovația patentată Traxxas protejeaza impotriva apei, astfel încât locul tău de joacă să fie extins prin apă, zăpadă și noroi. Camion murdar? Doar curățați-l. Noua carcasa permite accesul rapid la radioreceptor fără a fi îndepărtată.

       Cele patru șocuri GT-Maxx, hidraulice, cu un plus de aleză, asigură o amortizare superioară chiar și pe terenul cel mai dur. Axele amortizoarelor cu diametrul foarte mare se mișcă lin prin garniturile cu inel dublu X pentru amortizare sensibilă. Corpurile prelucrate din aluminiu sunt filetate pentru a ajusta înălțimea de rulare, în timp ce elementele de fixare inferioare ale arcului sunt prinse in șuruburi pentru a le menține în siguranță, chiar și pe cele mai dure aterizări.

      Brațele de suspensie dublu suprapuse ale lui Maxx mențin o geometrie a suspensiei corespunzătoare pe toată durata de deplasare. Conexiunile dublu-forfecare și barele de legătură superioare și inferioare din oțel extra-groase oferă o forta incredibilă și rezistență la impact. Compușii noi rezista în continuare la impact, chiar și pe vreme rece.

      Diferențialele cu 4 trepte ale lui Maxx sunt sigilate și umplute cu ulei, ceea ce oferă un efect de alunecare limitată pentru o tracțiune maximă pe suprafețele libere. Diferențialele armate folosesc același design ca 2.0 împreună cu arbori de ieșire de 7mm. Pentru o fiabilitate ridicata, diferentialul contine un inel de oțel si pinioane de otel cu un diametru mare.

      Designul șasiului modular interblocabil leagă blocurile de șoc, modulele față și spate, și cadrul principal într-o singură platformă rigidă, proiectată pentru a absorbi și disipa energia de impact pe întreaga structură. Componentele critice de driveline, radio și baterii sunt protejate pentru a-l ține pe Maxx departe de bancul de lucru. Accesul la instrumente a fost plasat strategic pentru a putea face rapid orice operațiune de întreținere sau reparatie.

Recenzii

Nota 
2019-12-31

Traxxas Maxx Romania

Este un automodel genial. Se conduce ca un Traxxas X-maxx, are foarte multa putere si este super rezistent.

  Scrieți-vă propria părere !

  Scrieţi o recenzie

  Traxxas Maxx 1/10 4s Brushless, TSM, TQi de 2,4 GHz, Self Righting , 96km/h

  Traxxas Maxx 1/10 4s Brushless, TSM, TQi de 2,4 GHz, Self Righting , 96km/h

  Traxxas Maxx 1/10 4s Brushless, TSM, TQi 2,4 GHz, Self Righting, Top Speed 96km/h.

  Scrieţi o recenzie

  Accesorii

  Categorii produse