Caută

Traxxas Romania

Produse noi

Traxxas Romania Exista 68 produse.

Masinutele au reprezentat mereu o adevarata pasiune pentru barbatii de orice varsta. Multi masculi ajung astfel sa faca investitii masive in tot ceea ce inseamna masini si motoare, iar parerea de rau nu va aparea niciodata. Pasiunea nu numai ca ne ajuta sa trecem prin viata mai usor, dar poate fi si o buna cale spre dezvoltare. Deoarece unii considera masinutele ca fiind doar pentru copii, Traxxas Romania  tine sa contrazica aceasta afirmatie printr-o serie de masini de competitie proiectate pentru a rezista la apa, noroi si vreme nefavorabila. Impatimitii de astfel de curse isi pot largi colectia de masinute cu niste exemplare de prima mana achizitionand masini de la cei de la Traxxas Romania.

RCRacing este un nume tot mai sonor prin randul pasionatilor de automodele, navomodele si machete auto, iar profesionalismul de care dam dovada ne ajuta sa fim numarul unu in Romania la ora actuala. Pentru ca ne place ceea ce facem si incercam sa o facem cat mai bine, pasionatii de masinute ne sunt alaturi si ne ajuta sa capatam increderea necesara pentru a continua in domeniul nostru evoluand constant. Cunoastem foarte bine pasiunea pentru masini cu telecomanda, iar dezvoltarea acestei nise si in tara noastra ne-a facut sa progresam de la zi la zi, fara vreun gand de stationare in acest sens.

Pornind de la cele mai simple masini cu telecomanda si pana la noile modele, capabile de competitii serioase, indiferent de conditiile traseului, Traxxas se dovedeste a fi o buna solutie pentru cei care cauta calitate imbinata cu frumusetea exterioara. Suntem foarte perfectionisti, iar lucrul bine facut ne bucura. Noi nu am facut niciodata un obiectiv din a produce cat mai multe masinute cu telecomanda, ne-am dorit mereu sa avem exemplare puternice si de calitate. RCRacing dispune de o echipa profesionista si de un echipament impresionant, fiecare provocare fiind pentru noi un obiectiv.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 68 de articole
Se afişează 1-12 din 68 de articole
Categorii produse